Maminko, nezpívej přehled
Jana Makovcová
Nakladatelství ALMI vydává knihu české autorky Jany Makovcové, matky dvou malých dětí. Jedno z nich je postiženo autismem, dětskou mozkovou obrnou a epilepsií. Ani druhé není bez problémů. Kniha "Maminko, nezpívej" je současný a skutečný příběh. Jana Makovcová popisuje rané dětství svých synů i to, jak vnímá svět kolem sebe její autistický syn. Čtivou formou seznamuje čtenáře s životem rodičů, vychovávajících "začarované" děti. Je to příběh o mateřské "dovolené", lásce a naději. Kniha, napsaná s nadhledem a humorem, není určena jen rodičům a příbuzným postižených dětí, nepochybně osloví i ty, kteří mají děti zdravé.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Maminko, nezpívej. Přihlašte se a napište ho.

Můj komentář zmizel, pravděpodobně proto, že byl částečně negativní. Zamýšlela jsem se nad tím, jak je naše naše zdravotnictví často zneužívané. Mohou autoři knih komentáře odstraňovat?

No možná je to nespravedlivé, ale vzhledem k tomu, že jednotlivé kapitoly jsou časově na přeskáčku a paní v kapitole o něčem uvažuje nebo položí otázku a nikdy už ji nezodpoví nemohu jinak. Není to můj vkus číst nahodile zapsané myšlenky nějaké paní o jejím životě. Připadá mi to jako číst něčí deník. Pro mě je tato kniha velké ne.
Kniha Maminko, nezpívej v seznamech
v Mé knihovně | 14x |
Příběhy a postřehy matky dvou postižených chlapců, které psala během jejich raného dětství.