Manažer přehled

Manažer
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484395/bmid_manazer-GxF-484395.jpeg 4 577 577

VIP série

Když jsem se dozvěděla, že mě letecká společnost přesunula do první třídy, nemohla jsem uvěřit, jaké se na mě usmálo štěstí. A pak se vedle mě posadil on. Gabriel Scott, sexy parchant chladný jako led. Je manažerem nejslavnější rockové kapely na světě Kill John, legenda ve svém oboru a arogantní chlap, který na mě pohlíží spatra. Myslela jsem, že mu dám během našeho letu co proto, vůbec jsem však nečekala, že se mi zalíbí. Nečekala jsem, že po něm zatoužím. Nejvíc mě však překvapilo, že i on chce mě. Jen ne tak, jak bych čekala. Pokud jeho nabídku přijmu, nejspíš se zamiluju do muže, s kterým mě žádná budoucnost nečeká. Chci mu na to ale kývnout. Protože skutečný muž, jenž se skrývá pod dokonalým oblekem a ledovou maskou, je možná to nejlepší, co mě v životě potkalo. Dokážu ale rozpustit led, který svírá jeho srdce?... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

Managed, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Manažer. Přihlašte se a napište ho.

pocketka
03.08.2024 4 z 5

Slaďárna, která splní přesně to, co od ní čekáte. Začátek knihy velmi nereálný, i když to asi i celá kniha. Nicméně pobaví, postavy jsou líbivé a překlad je také dobrý. Fajn odpočinkové čtení na dovolenou

monika0181
31.07.2024 5 z 5

Pokračování Gabriela a Sophie nám ukazuje jak tvrdý muž může být vlastně plyšovým medvídkem, když má tu správnou polovičku.
Příběh má šťávu, vtip, erotiku. Vše odměřeno tak, aby Vás to neskutečně bavilo.
V knize máme nejen vztah Sophie a Gabriela, ale stále se prolíná životem celé kapely, to je na sérii moc povedené, že příběhy nejsou jen vystřižené pro jeden pár.
Pohled manažera kapely je něčím, co obvykle z příběhů neznáme. Pohled na tvrdost, zodpovědnost, kterou nese, je v kontrastu s jeho oddanou láskou. která vzkvétá k Sophii.
Možná by se dalo říct až moc sladký příběh se šťastným koncem, ale je to příběh, který jsem si pro jeho hloubku a myšlenky moc užila.

Pája699
11.07.2024 5 z 5

Peckovní pokračování s Gabrielem a Sophií.

Kniha je plná humoru, přitažlivosti, jiskření, vášně a neskutečné chemie. Co se všechno nestane, když tihle dva spolu musí být v jednom letadle :-D

Ze začátku toho humoru byla na mě až moc, až jsem si říkala, že autorka zbytečně tlačí na pilu….pak se to ale ustálilo a já jenom četla a četla do samého konce.

Oba dva si získali moje sympatie. Je to krásný pár. Tuhle celou partičku žeru a já se s chutí vrhám do dalšího dílu .-)

„Nikdo z nás nezmění svoji minulost. Máme jen přítomnost.“

Knižní novinky (46. týden)

14.11.2021

Ráj je stav mysli, ne místo.

Kniha Manažer v seznamech