Manažerské příběhy přehled
František Hroník
Kniha manažerských příběhů je velmi citlivou inspirací těm, kteří se snaží stále hledat nové cesty a nové postupy.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Manažerské příběhy. Přihlašte se a napište ho.
Skvělý styl manažerských pouček, kombinovaných s bajkami, příběhy a poznatky. Autorovi se podařilo zabalit nudnou teorii do pěkného kabátku, kde vše odsýpá, vše má svůj důvod a přesah. Je to lehké čtení k odpolední kávě, které ve vás zanechá něco víc. Doporučuji.
Před panem Hroníkem hluboce smekám za veškerou osvětovou a vzdělávací činnost, které se věnuje. Je to mimořádně inteligentní člověk a vše bere s obrovským humorem a nadhledem. Jeho práce si zaslouží obrovské uznání. Kniha je plná moudrých příběhů. Doporučuji.
Kniha Manažerské příběhy v seznamech
2007 | Hodnocení pracovníků |
2007 | Rozvoj a vzdělávání pracovníků |
2002 | Poznejte své zaměstnance |
2007 | Manažerské příběhy |
2008 | Manažerská integrita |
Upřímně jsem velice překvapen kvalitou knížku. Musím říct, že najít tolik příběhů z tolika různých zdrojů muselo dát velkou práci. Některé příběhy jsou banálnější, ale drtivá většina v sobě nese myšlenku, kterou využije každý pracovník na vedoucí (i nevedoucí) pozici. Doporučuji si z knihy dělat výtah, jinak myšlenky z jednotlivých příběhů, díky obrovské četnosti, zplynou.