Manželkou matčina milence přehled
Diane D´Henri
Román líčí tragedii a bezvýchodnou situaci ženy z vysoké švýcarské společnosti. Mladá žena se provdá za syna bankéře a brzy po svatbě zjistí, že její muž je milencem její dosud atraktivní matky, která sňatek vlastně zinscenovala. Rodina je natolik svázána konvencemi, že nechce připustit jakýkoliv skandál, situaci všemožně bagatelizuje a z mladé ženy se pokouší udělat duševně nemocnou. Rodina nechce svolit ani k rozvodu a když k němu nakonec dojde, hrdinku finančně zcela zničí a úplatky a intrikami odlákají i její děti. Teprve po smrti své matky vysoudí hrdinka rentu, která ukončí její chudobu.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1994 , Ikar (ČR)Originální název:
Die Frau des Geliebten der Mutter, 1990
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Manželkou matčina milence. Přihlašte se a napište ho.
Přečetla jsem ji jedním dechem. Bohužel bohatí lide si dokáží moc ubližovat, tady i ti chudí, ale zde v té knize je to opravdu moc.
Hezky čtivá kniha. Jen jsem kroutila hlavou, jak je všechno tohle možné. Proč tohle matka dělá své dceři? Bohužel to je realita, příběh určitě není vymyšlený. I toto se děje.
Kniha Manželkou matčina milence v seznamech
Bylo to velmi čtivé. Dnes už bych po takové knize nesáhla, ale před 20 lety jsem to zhltla. Koho baví tady ty dramata lásky, závisti a intrik, dojde si na své.