Manželská pretvárka přehled

Manželská pretvárka
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518304/bmid_manzelska-pretvarka-uH4-518304.jpg 5 9 9

Milovníkom kvalitnej historickej romance ponúkame pútavý romanticko-dobrodružný príbeh z pera úspešnej americkej autorky Abigail Wilsonovej, zasadený do regentského Anglicka. Keď ovdovený lord Adrian Torrington súhlasil, že sa stane špiónom v službách britskej koruny, nikdy neplánoval, že sa bude vydávať za lúpežníka, a už vôbec nie, že prepadne nesprávny koč. Keď však uviazne na ceste s mladou ženou v bezvedomí a dieťaťom, je nútený navrhnúť jej manželstvo, aby ochránil nielen jej česť, ale i vlastnú totožnosť a nebezpečné poslanie. Adrian odvezie slečnu Elizabeth Cantrellovú a jej nemanželského syna Isaaca do rodinného sídla Middlecrest Abbey, pričom nemá ani tušenia, že Isaacovým otcom je jeho mladší brat. Na veľkolepom panstve ich čakajú lordove krásne, takmer dospelé dcéry, ale aj zákerný vrah a rozpúta sa horúčkovitá honba za chýbajúcimi spravodajskými informáciami, ktoré by mohli zvrátiť vojnu s Francúzskom. V obave z toho, čo by lord Torrington mohol urobiť, keby sa dozvedel pravdu o jej synovi, musí byť Elizabeth stále o krok vpredu - pred svojím krehkým srdcom, neistou budúcnosťou a tajomnou osobou, ktorá sa zo všetkých síl usiluje zničiť jej novú rodinu...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Slovenský spisovateľ

Masquerade at Middlecrest Abbey, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Manželská pretvárka. Přihlašte se a napište ho.

Marylaa
08.03.2025 5 z 5

Přiznám se, že nechápu, co ty americké autorky historických romanci vidí na té regenské Anglii. Ale jsem rádá, že jsem objevila další z nich. Počkat... Napsala jsem historických romanci? No tak tohle není tak úplně čistokrevná romanťárná, což ovšem mně vůbec nevadí. Jistě osobě co za mlada přečetla hodně knih o špionech ten špionský motiv přijde lehce naivní (zajímalo by mě co vlastně Adrian děla pro vládu. Krom přepadavání kočárů.) Ona to ale není špioňárná, ale detektivka. Tedy historická romantická detektivka. Čte se to hodně dobře, je to napínavé, autorka obratně hází podezření na různé osoby. A já jdu objednat další její knihy. (Z anotaci to vypadá, že snad na sebe navazuji.) Jen jedno mi přijde nelogické a to to, že Adrianovy dcery hned začaly Elizabeth oslovovat "mami".

vierak
28.02.2025 5 z 5

Celkom pútavá kniha.
Elizabeth, mladá slobodná matka, je v neľahkej situácii. Už nechce byť na obtiaž svojmu bratovi, tak prijme ponuku stať sa gazdinou u svojej priateľky. Cestou sa však stane obeťou prepadnutia, ktoré sa nepodarí. Trochu úsmevná chvíľa, privedie lorda Adriana Torringtona k mierne neuváženému činu - navrhne Elizabeth manželstvo. Po krátkom rozhodovaní sa obaja zhodnú, že je pre nich takéto riešenie prijateľné, samozrejme len na papieri. Život sa však zvrtne, v sídle Middlecrest Abbey príde k vražde a mladomaželia sú donútení spolupracovať pri jej riešení.
Milé, trochu napínavé, mierne netradičné. Mne sa to páčilo.

dikara
20.12.2024 5 z 5

takt toto bolo viac špionážno-kriminálne ako romantické
ale bolo to veľmi dobré, vôbec som netušila, ako sa to celé vyvinie a hlavne, kto je tá záporná postava, kto je vrah, kto je zradca a kto chce zničiť rodinu
romantika naozaj "prišla" až v úplnom závere

Hospodyně, Noční host a další knižní novinky (25. týden)

18.06.2023

Kniha Manželská pretvárka v seznamech

v Mé knihovně59x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)