Tanec Maora přehled
Emma Temple
Po příjezdu na Nový Zéland trápí Sinu noc co noc podivný sen, v němž se jí zjevuje záhadný Maor. Její dovolená se mění v noční můru. Chce jí snad někdo ublížit a muž ve snu se ji snaží varovat? A co má znamenat ta fotografie ženy, která je jí tak neskutečně podobná? Nezbude než začít hledat pravdu…... celý text
Literatura světová Romány
Vydáno: 2015 , AlpressOriginální název:
Der Tanz Des Maori Roman, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tanec Maora. Přihlašte se a napište ho.
Po zhruba 100 stranách jsem uvažovala, že knihu odložím, protože na červenou knihovnu jsem nějak neměla náladu. Ale potom se situace změnila a já potřebovala vypnout, takže jsem byla naopak za jednoduchý příběh typu padouch nebo hrdina docela vděčná.
Myslím, že v rámci žánru šlo o slušně odvedenou práci, takže proč ne?
Na příběh z Nového Zélandu jsem se těšila, ale nějak mě to nechytlo. Takové povrchní, nezáživné.
Kniha Tanec Maora v seznamech
Nejdříve jsem přečetla 2. díl - Zpěv Maora. Kniha se mi velmi líbila a když jsem zjistila, že k ní existuje 1. díl, honem jsem se pustila do čtení Tanec Maora. Krásné čtení. Vlastně mi přišlo do souvislosti vše, co bylo řečeno v druhém díle. Není těžké se vcítit do novozélandské přírody ... moc dobře se čte. Doporučuji.