V divočině přehled

V divočině
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540633/bmid_maple-hills-v-divocine.jpg 4 20 20

Maple Hills série

< 2. díl

Mezi Russem Callaghanem a Aurorou Robertsovou přeskočí na univerzitním večírku jiskra a skončí to nocí plnou vášně. Aurora se pak v rozpacích beze slova vytratí přesvědčená, že šlo jen o jednu noc a že už se s Russem neuvidí. Jaké je tedy jejich překvapení, když na sebe narazí hned první den na letním táboře, kde mají oba dělat vedoucí? Russ i Aurora do divočiny utekli, aby si oddechli od komplikovaného života v Maple Hills. Russ ví, že pokud poruší přísné táborové pravidlo o vztazích, bude se muset vrátit domů. Zato Aurora si z něčeho takového rozhodně hlavu nedělá. Dokážou ti dva vedle sebe v poklidu existovat, nebo jediná společná noc zažehla požár, který už se nedá uhasit?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Wildfire


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V divočině. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (3)

šneki
13.10.2024 5 z 5

Nečekala jsem, že by mě to chytlo stejně jako Icebreaker, ale stalo se. V Aurořině nezodpovědnosti jsem se občas nacházela, což se mi u Stassie moc nestávalo. Dialogy byly vtipné, chemie fungovala a sex byl sexy, více není od této knihy třeba.

Elize
11.10.2024 3 z 5

Knížka je pěkně čtivá, je zde hromada vtipných dialogů především mezi kamarády hokejisty a chemie mezi hlavními postavami funguje. Trochu se zde vymaňujeme ze stereotypu a máme zde brankáře hokejového týmu, svalnatého krasavce, který je však introvert s trochu pochroumaným sebevédomým a k němu dosti střelenou dívku, která se v životě ještě musí najít... Bylo to hezké počtení, ale připadalo mi, že zde byla řada hluchých míst a to zvlášt ke konci jsem se už nudila a ani se autorce moc nepovedlo u mě navnadit atmosféru, že jsem na letním kempu, chybí zde bližší přiblížení a kromě asi tří vět tady nejsou žádné interakce s dětmi, přestože jsou hlavní postavy jejich vedoucími a vubec se to tam točí pouze asi tak kolem čtyř postav... rozhodně nečekejte žádnou divočinu. Stojí rozhodně za přečtení, ale první díl zatím nepřekonán, ale moc se těším na další díl.


katasokolov
02.10.2024 3 z 5

3/5*

Postrádalo to ten pověstný vtip i jiskru prvního dílu. Chemie mezi ústřední dvojicí je sice ucházející, ale už to nefunguje jako u Anastázie a Nathana. Taky mi chyběl ten sportovní aspekt příběhu a některé pasáže se celkem vlekly, což jsem u předchozí knihy nezažila a bavila mne každá jedna věta a každý jeden dialog.
Ve druhé polovině textu ale bylo vtipných dialogů víc, zaplaťbůh.

Russ a Aurora mají oba rodinné problémy (daddy issues), byť jejich světy nemohou být odlišnější, přesto jsou si ale v některých ohledech podobní. Jedna párty, jednorázovka a následně dva měsíce na táboře jako vedoucí, kde by se mělo dodržovat pravidlo - žádné techtle mechtle. Budou se pravidla dodržovat, nebo porušovat ?

Velice roztomilé byly vsuvky, kde figurovala štěňátka s rybími jmény. A vtipné popisky v telefonu u přítelkyň taky zůstaly.

Jsem celkem zklamaná, protože jednička byla vážně trhák. Nicméně se těším na červen 2024, kdy by měla vyjít třetí kniha, tentokrát snad konečně o Henrym (v tomhle díle ukázal jen zadek). JJ ovšem opět exceloval a Xander jel na stejné humorné vlně :D.

všechny komentáře

Související novinky (3)

Žebříček nejprodávanějších knih (41. týden)

17.10.2024


Jiskry nad táborákem ještě nikdy nelétaly tak vysoko...

05.10.2024


Třpytivá, Druhá strana řeky a další knižní novinky (40. týden)

29.09.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha V divočině v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených40x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce91x
v Chystám se číst177x
v Chci si koupit86x
v dalších seznamech7x

Štítky knihy

láska intriky romantika vztahy romance letní tábory

Autorovy další knížky

2024  71%Na ledě
2024  76%V divočině
Skrýt reklamy