Marcus & Martinus - Náš příběh přehled
Marcus & Martinus
Ahoj! Jmenujeme se Marcus a Martinus Gunnarsenovi. Jsme z Norska, bydlíme v Troforsu v kraji Nordland, máme dvě sestry a mámu s tátou. Je nám 14 a chodíme do devítky, hrajeme fotbal, rádi posloucháme hudbu, trávíme čas s kamarády a přes týden musíme chodit spát v deset. Jsme dva docela obyčejní kluci. Ne všechno je na nás úplně obyčejné. Tohle je náš příběh.... celý text
Literatura světová Biografie a memoáry Pro děti a mládež
Vydáno: 2018 , JotaOriginální název:
Marcus og Martinus - Vår historie, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Marcus & Martinus - Náš příběh. Přihlašte se a napište ho.
Bylo to supr bylo tam spoustu fotek a poznámek.vypravěli tam o trapasech nebo o úplných drobnostech. A nebo co se dělo na úplným začátku.
Ocenění knihy (1)
2018 -
Český bestseller
(Překladová literatura pro děti a mládež)
Kniha Marcus & Martinus - Náš příběh v seznamech
Celkem pěkně zpracovaná biografie dvou norských kluků, kteří hezky zpívají. Syn (10 let) si oblíbil některé jejich písničky a tak si chtěl o těch dvou přečíst více (no, spíš jsme využili příležitosti a procpali mu tuhle knížku do povinných každodenních půlhodinek čtení namísto nějakého jiného příběhu, ehm...). Čtení ho bavilo. Tím, že kluci začínali ve 14 letech, mu byly jejich problémy blízké a zajímalo ho, jak začali zpívat, co řešili, jak měli trému, jak to zvládali jejich rodiče. V knize je dost fotek a krátkých citací, takže neděsila syna svým počtem stran. Pro fanoušky zpívajícího dua dvou norských dvojčat doporučuji.