Červ přehled

Červ
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452478/bmid_cerv-XIm-452478.jpg 4 45 45

Marek Wolf série

Neďaleko Bratislavy objavia pozostatky neznámej ženy. Je záhadou, ako sa telo obete rozložilo až na kosti, hoci má na nohách nové tenisky. Kapitán Marek Wolf preberá vyšetrovanie bez dôkazov a svedkov, ktoré sa komplikuje s pribúdajúcimi kostrami, čo sa vynárajú z lužných lesov. V súkromí Wolf bojuje o brata, chce ho vziať zo starostlivosti nezodpovednej matky. Netuší, že tým situáciu v rozpadnutej rodine iba skomplikuje. V najnevhodnejšej chvíli mu riaditeľ bratislavskej kriminálky chce prideliť ďalší prípad -vraždu ženy, ktorú našli prelezenú červami v cudzom byte. Wolfov kolega Karol Lupták je späť v Bratislave, no pred návratom na kriminálku sa musí vysporiadať s osobnými démonmi. Postavy zvieracej krimisérie odhaľujú nielen detaily ohavných zločinov, ale čoraz viac aj svoje vnútro.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Červ. Přihlašte se a napište ho.

TerkinKnižnySve
předevčírem 5 z 5

Piaty diel s Wolfom nás prenáša do pekne hnusnému príbehu s červami.

Instagramova hviezdička si najde doma ženu prelezenú červami - fakt hnus si to čo i len predstaviť. Neskôr sa v lese najde mrtvola alebo teda yz len kostra qle s novými topánkami. Ma to nejakú súvislosť? Čo tieto dve ženy spája?

A čo tretie stratenie teenegerky?

Navrat Luptaka je skvelý, hoci mal problém, tohto pána som si veľmi obľúbila a bola som rada s akým nadšením sa vehol do prípadu.

Wolf to tiež nemal jednoduché boj o svojho brata s blaznivou matkou je o hubu

Tento diel mi prišiel taký vláčny, veľa sme sa zaoberali Wolfom a jeho životom, za co som rada, konečne to nieje len namakany tajomný detektív.

Samozrejme dej vrážd a pátrania bol skvelý, akcia a napätie a teda vraha by som netrafila ani za nič

čef
30.11.2024 3.5 z 5

Hodně se zde hraje o bratra našeho hrdiny a vůbec je hodně prostoru věnováno vedlejším motivům, až tato detektivka dosahuje, podle mne, hranice vztahového románu. Občas se také samozřejmě vyšetřuje nález mnoha zavražděných a nelegálně pohřbených, ale moc spádu tento příběh nemá. Závěr je otevřený a tak doufám, že další příběh bude víc podle mého gusta.

ivoiro
18.10.2024

Tohle byl vynikající díl. Rychle pokračuji dílem dalším, abych věděl, jak bude celý příběh pokračovat.

Knižní novinky (45. týden)

01.11.2020

Kniha Červ v seznamech