Pekelný lov přehled
Jean-Pierre Garen (p)
Mark Stone a jeho android Ray se vydávají na planetu Psar, primitivní planeta kterou v minulosti už Mark s Rayem navštívili, tentokráte zde hledají deset uprchlých vězňů, Mark a Ray se tedy vydávají na planetu, aniž by tušili, do jaké léčky se brzy chytí…
Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: 1993 , NajádaOriginální název:
Chasse infernale, 1990
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pekelný lov. Přihlašte se a napište ho.
Tentokrát pěkně akční příběh, kdy Mark Stone s Rayem zlikvidují bandu uprchlých vězňů. Nebýt těch chyb (ne překlepů, ale fakt hrubek), bylo by to ještě lepší.
Zajímavý díl, oproti většině dílů tu není na primitivní planetě středověká, ale pravěká společnost. Je to takové akčnější a přímočařejší, líbilo se mi i prostředí kde se dej odehrává. Pasáže že Země byly zkráceny na nezbytné minimum.
„Pracháči, kteří neoplývají štědrostí, dlouho bohatými nezůstanou.“
„Při sebemenším nebezpečí střílejte, teprve potom můžete uvažovat!“
„Vy chcete moji smrt a já zase vaši. Bude mi potěšením, když zahyneme společně.“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Pekelný lov v seznamech
roboti vesmír francouzská literatura mimozemské civilizace mimozemšťané akční dobrodružství technologie budoucnosti sci-fi romány
1991 | V zelené pasti Rhulů |
1998 | Poslední obyvatel z planety Zwor |
1992 | Astronef Merkur |
1993 | Zajatci démona |
1995 | Železný král |
Klasická stoneovka, odehrávající na pravěké planetě Psar, kde Mark Stone musí zjistit, zda-li se na Psaru opravdu nachází zločinecký gang jak generál Khov a Neumann hlásají. Průběh Markova pobytu na planetě mu bohužel ani nedovolí se odvázat, jak má ve zvyku. Průměrný díl.