Marketingový plán na jednu stránku přehled
Allan Dib
Najděte nejrychlejší cestu k penězům! Příprava marketingového plánu se často považuje za obtížný a časově náročný proces, ale představte si marketingový plán, který vám zabere pouze jednu A4. V této knize vám autor odhalí nový přístup k marketingu, který umožňuje vytvořit marketingový plán snadno a rychle. Kniha je interaktivní a najdete v ní spoustu příkladů z praxe, ale i předlohu marketingového plánu, který je vytvořený tak, abyste ho mohli postupně během čtení této knihy vyplnit a na konci získali vhodný plán k vašemu podnikání.... celý text
Literatura naučná Ekonomie a obchod
Vydáno: 2020 , GradaOriginální název:
The 1‑Page Marketing Plan: Get New Customers, Make More Money, And Stand Out From The Crowd, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Marketingový plán na jednu stránku. Přihlašte se a napište ho.
Knižní novinky (5. týden)
26.01.2020
Kniha Marketingový plán na jednu stránku v seznamech
Celkem taková základní literatura, pro zkušené "markeťáky" nejspíše nic převratného. Čteno poprvé v angličtině, teď plánují zopakovat v české verzi. Najdete určitě pak věcí k zamyšlení i k použití v praxi. Zvlášť pokud sami podnikáte nebo se věnujete nějakým způsobem marketingu.