Najvyššie utajenie přehled

Najvyššie utajenie
https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94178/najvyssie-utajenie-94178.jpg 3 22 22

Marten Fane série

1. díl

Marten Fane pracoval na spravodajskom oddelení sanfranciskej polície a získal si renomé ako neobyčajne diskrétny a schopný súkromný detektív. Psychoanalytička Vera Listová ho požiadala o pomoc. Zistila, že dve jej klientky zo spoločensky vplyvných kr uhov majú mimomanželský pomer s tým istým mužom, ktorý našiel spôsob, ako sa dostať k jej dobre zabezpečeným klinickým záznamom. Muž predstiera neuveriteľnú vnímavosť, číta ich najintímnejšie myšlienky. V skutočnosti mu však ide o niečo úplne iné, oveľa nebezpečnejšie. Marten so svojím tímom sa podujmú to zistiť... Napínavý príbeh odohrávajúci sa počas piatich dní v sugestívne opísanej atmosfére San Francisca poodhalí aj šokujúce pozadie súkromného podnikania v oblasti spravodajstva, v Spojen ých štátoch veľmi prosperujúceho najmä po tragických udalostiach jedenásteho septembra... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Pacific Heights, 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Najvyššie utajenie. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (9)

Radimka
15.08.2023 4 z 5

Mně to teda nepřišlo vůbec blbý, asi jsem jednoduchá. Prostředí špionáže, který jsem i já pochopila. Bavilo mě to a dobře se mi to četlo.

jprst
19.05.2020 2 z 5

Tak tohle se autorovi výrazně nepovedlo, zajímavý námět se mu povedlo proměnit v béčkový příběh, který za čas ztracený jeho čtením rozhodně nestál.


Dela111
02.07.2018 3 z 5

Kniha měla slušný potenciál, téma zajímavé a mohl z ní být skvělý thriller, ale bohužel z toho byl slabší špionážní román a na to nás anotace neupozornila, takže čtenář dostane něco jiného, než co čeká.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Najvyššie utajenie v seznamech

v Přečtených35x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce22x
v Chystám se číst8x
v dalších seznamech1x