Máš to u mňa přehled

Máš to u mňa
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/477997/bmid_mas-to-u-mna-Nvi-477997.jpg 3 71 71

Neodolateľný príbeh Sophie Kinselly o láske a podpore, ale aj o dlhu, ktorý môže všetko zmeniť... Fixie si nemôže pomôcť – vždy napráva nejaké predmety, čistí aj neviditeľné škvrny, pomáha priateľom... Všetko musí byť podľa nej v poriadku, preto aj dostala svoju prezývku. Keď ju raz neznámy muž v kaviarni požiada, aby mu na chvíľu postrážila notebook, súhlasí a zachráni ho pred katastrofou. Sebastian, majiteľ notebooku, jej nechá odkaz na papierovom pohári od kávy, že je jej dlžníkom. Fixie však vôbec nezamýšľa požiadať ho niekedy o nejakú láskavosť. Vtedy sa do jej života vracia Ryan, láska z mladosti, a potrebuje jej pomoc. Veci však nejdú podľa plánu. Fixie osloví Sebastiana, a napokon sa ona stane jeho dlžníčkou. Fixie sa zmieta medzi minulosťou a lákavou budúcnosťou a séria malých láskavostí a dlhov môže od základu zmeniť jej život. Bude mať konečne odvahu pomôcť nielen iným, ale aj sebe? Nájde aj ona lásku, po ktorej túži?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Lindeni
Originální název:

I Owe You One, 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Máš to u mňa. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (24)

pollyanna
27.02.2024 2 z 5

Knize chyběl vtip, tak snad příště... Hrdinka byla otravná, to ano, ale ne že by to v životě bylo s námi lidmi jiné. Snad pak jen to závěrečné rozdělení postav na víceméně černé a bílé už je výlet do pohádky :-).

cukrovka
17.06.2023 3 z 5

Velmi zdlouhavý a nezajímavý začátek. Příběh se začíná trochu rozjíždět až po půlce. Hlavní hrdinka mě rozčilovala svou naivitou a neschopností postavit se svým sourozencům.


Mondaika
08.10.2022 3 z 5

Mohla bych jen napsat, že tato kniha je do podzimních dnů jako dělaná... Neposadite se s ní na zadek. Občas budete chtít proskrtat pár řádků, protože Vám třeba přijdou zbytečné... Když, ale budete koukat pořádně mezi řádky naleznete její poselství. Možná právě i sílu nepopsatelné pravé lásky.. Kdo, ví?

Určitě by Vám nemělo také ujít... :
Někdy Vám život nadělí to, po čem toužíte. Jindy Vám nadělí něco, co nepotřebujete...

všechny komentáře

Související novinky (3)

Knižní novinky (45. týden)

07.11.2021


Knižní novinky (36. týden)

30.08.2020


Knižní novinky (14. týden)

29.03.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Máš to u mňa v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených100x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených2x
v Knihotéce140x
v Chystám se číst81x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech1x