Masáže dětí a kojenců přehled

Masáže dětí a kojenců
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/120064/masaze-deti-a-kojencu-120064.png 4 14 14

Postup při masáži, masáže jednotlivých částí těla, masáže v těhotenství a masáže novorozence, masáže u nemocných dětí. Názorné a přehledné uvedení do techniky masáží dětí a kojenců určené ať už pro výukové kurzy, pro profesionální pracovníky i pro samotné rodiče. Po teoretickém uvedení do problematiky masáží (účinnost masáží u zdravých i nemocných dětí, význam doteku jako součásti komunikace s dítětem, souvislosti a aroma- a muzikoterapií...) tvoří jádro knihy vlastní technika masáže, jež je ilustrována na cca. 75 fotografiích, které zájemcům pomohou osvojit si vlastní postup.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Masáže dětí a kojenců. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Madluska
29.07.2020 2 z 5

Jedna z těch knih, které podle mě nemají moc smysl, protože ten slovní komentář je prostě neúplný nebo nesrozumitelný a mnohem pochopitelnější by mi přišel kurz či video.

Zuzvil
09.12.2013 4 z 5

Podle knížky jsem s naší dcerou prováděla masáže a moc ji to bavilo. Dodnes občas knížku vytáhneme a něco vyzkoušíme. Vše je v knížce velmi jednoduše popsáno a jsou přiložené také popisné fotografie, vše je dobře a názorně vysvětleno a popsáno. Za mě opravdu velmi povedená publikace. Samozřejmě masáže nemusí být určeny pouze dětem.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Masáže dětí a kojenců v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených23x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce16x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit2x

Štítky knihy

masáže těhotenství kojenci fyzioterapie

Autorovy knížky

2006  83%Masáže dětí a kojenců