Matkárna přehled

Matkárna
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218250/bmid_matkarna-u2A-218250.jpg 3 36 36

Chcete vědět, jak by to vypadalo, kdyby byl Woody Allen hipster a Sex ve městě napsal on? New York, Brooklyn, Park Slope – tady dnes zakládají rodiny mladí a úspěšní. Nakupují v bioobchodech a na trzích, nosí vintage a samozřejmě rozumí modernímu umění (stačí povrchně – pořád lepší než třeba sledovat baseball a podobné nesmysly, to je přece totálně out). A také se navzájem všichni znají, protože Park Slope je totiž čtvrť vyhlášená rodinným a sousedským prostředím. Až se pro samé kočárky a zahrádky fair trade kaváren skoro nedá projít po chodníku… někdy je tahle „matkárna“ vlastně dost pakárna. Zvlášť když se vám momentálně moc nedaří tak, jako třeba Rebece s Theem nebo Sísí s Gottliebem. Nebo Meloře. A Karen. A vlastně ani u Marka to není žádná sláva…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

Motherland, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Matkárna. Přihlašte se a napište ho.

makki.xoxo
22.12.2021 1 z 5

Jak už zde bylo řečeno, moc jmen, moc názvů, moc sexu.. moc vseho. Zbytečná ztrata casu.. mrzi mě to, ale tuhle knizku nedoporučuji. Dávám jednu hvězdou za hezkou obálku.

Pépé0128
04.04.2020

Dočetla jsem jen proto, že když už jsem začala, dočtu... moc jmen, míst, zbytečných informací i postav

Jido
30.10.2018

Odložila jsem, aniž bych četla. Po pár stránkách jsem to vzdala.

Kniha Matkárna v seznamech

Amy Sohn