Matrix - Božský zdroj přehled

Matrix - Božský zdroj
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/375898/mid_matrix-bozsky-zdroj-lly-375898.jpg 4 37 37

Průkopník kvantové teorie, Max Planck, kdysi šokoval celý svět tvrzením, že existuje jakýsi zdroj, v němž se rodí úplně vše, co tvoří náš svět. Autor této knihy pátral více než dvacet let po prastarých znalostech a nacházel tajemství onoho Božského zdroje zašifrované v posvátných spisech z odlehlých egyptských, peruánských či tibetských klášterů a v zapomenutých textech. A co je nejpřekvapivější - současná věda jejich odkaz potvrzuje! Kniha, kterou máte před sebou, boří mnohé zavedené názory. Seznámí nás s dvaceti klíči vědomého tvoření, s jejichž pomocí lze proměnit zázraky imaginace v životní realitu. Srozumitelně podanými vědeckými poznatky a vylíčením skutečných lidských příběhů nás dovede k přesvědčení, že to jediné, co nás omezuje, je jen a jen naše mysl. Staňme se tedy vědci ve své soukromé laboratoři a stvořiteli svého vlastního vzrušujícího světa.... celý text

Literatura naučná Filozofie
Vydáno: , Metafora

The Divine Matrix, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Matrix - Božský zdroj. Přihlašte se a napište ho.

Elea
27.11.2021 5 z 5

Kniha se mi líbila, i když některými stránkami jsem se prokousávala dost obtížně. Možná i díky snaze překladatelky o maximálně sofistikovaný překlad, kvůli které byly některé věty téměř nesrozumitelné.

DYRKA98
05.04.2021 5 z 5

Knihu jsem četla již v předchozích letech, nemám ji zde zařazenou. Moc se mi líbila, autor se opravdu pozitivně předvedl.

anansie
27.12.2019 4 z 5

Trochu zvláštní směsice, kdy se autor snaží skloubit duchovní téma za pomocí vědeckých výzkumů z oborů kvantové fyziky a historických posvátných textů. Ale vzhledem k jeho jedné ze základních myšlenek, a to, že vše souvisí se vším, mi to postupně při četbě přestalo vadit. Začátek s popisem pokusů byl celkem otravný, o to zajímavější pak byl zbytek knihy, i když, kdo se pohybuje v tématice energetických zákonitostí, tak nic převratného neobjeví. Spíše se ujistí v myšlence, že vše je o přesvědčeních naší mysli, stavu vědomí a schopnosti připustit, že se vším se dá pracovat a změnit to.

Kniha Matrix - Božský zdroj v seznamech

kvantová fyzika