Anjelský experiment přehled

Anjelský experiment
https://www.databazeknih.cz/img/books/89_/89170/anjelsky-experiment-89170.jpg 4 105 105

Maximum Ride série

1. díl

Vysoko v horách, v chate na vrchole skaly, žije osamote šesť detí rôzneho veku. Najstaršia je štrnásťročná Max, najmladšia šesťročná Anjelka. Sú to celkom normálne deti, až na to, že iba 98% ich DNA je ľudského pôvodu. Zvyšné 2% sú vtáčie. To sa prejavilo na ich schopnostiach. Boli vytvorené ako vedecký experiment a kým sa im nepodarilo utiecť, dlho žili len v laboratóriách. Dnes sú voľné, ale v pätách majú Vymazávačov – neľútostných tvorov, tiež výsledky vedeckého experimentu…Prvá časť bestsellerovej sé­rie.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Eastone Books
Originální název:

The Angel Experiment, 2005


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Anjelský experiment. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (20)

Karča.K
10.05.2019 odpad!

Milovníkům laciné literatury se to určitě čte dobře, ale já jako anglistka jsem úpěla hrůzou. Styl psaní je jako od studenta, který chodí na kurzy tvůrčího psaní. Takových braků bych dokázala vyplodit spoustu, ale raději napsat jednu pořádnou knihu, být nepochopena, následně se předávkovat benzodiazepiny a za padesát let po smrti se dostat do literárních antologií a učeben literatury.

Jass
07.07.2017 5 z 5

Tahle knížka patří mezi mé favority, a to přesto, že rozhodně není dokonalá, což pode mnou skvěle shrnula MagdalenaHalow, kladla jsem si ty samé otázky, ale... vzhledem k tomu, že to je dětská kniha, tak předpokládám, že se nemusí všechno rozpitvávat až na kost (i když ty nesrovnalosti mě pořád štvou).
Tentokrát jsem četla v angličtině a rovnou se pak vrhla na další díly, rozhodně nepatřím mezi zdatné angličtináře a tohle byla v podstatě první kniha, kterou jsem v angličtině přečetla celou, ale vážně to není těžké čtení, takže se nenechte odradit angličtinou a čtěte, stojí to za to (teď mám rozečtený třetí díl).


Wargo
10.02.2017 4 z 5

Fantasy/dobrodružný príbeh, ktorý obsahuje všetko čo má kvalitný príbeh obsahovať. Naviazanie sa na hlavný protagonistov nieje ťažké, počas celej knihy som im držal palce. Jedinou nevýhodou je, že kniha nemá ukončenie, keďže je to jedna z 8 častí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Anjelský experiment v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených178x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených17x
v Knihotéce82x
v Chystám se číst30x
v Chci si koupit6x