Mayská proroctví přehled

Mayská proroctví
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/39244/bmid_mayska-proroctvi-yQP-39244.jpg 4 10 10

Podtitul: Odkrývání tajemství ztracené civilizace. V této poutavé a objevné publikaci její autoři přinášejí pozoruhodné a nečekané, leč fakty a důkladným bádáním podložené závěry, které „oficiální“ věda stále odmítá přijmout. Autorům se po dlouholetém výzkumu podařilo dešifrovat ucelený systém mayských astrologických předpovědí, jež hovoří o katastrofách, které postihnou svět za patnáct let. Proroctví vyjevují otřesná odhalení, jako jsou vzestupy a pády světových epoch a civilizací, snížená sluneční aktivita, sopečné erupce a chaos na Zemi. Z obsahu: Záhadní Mayové Mayská pojetí času Nová sluneční astrologie Maurice Cotterell v Mexiku Země chřestýše Nový oheň, Chac Moolové a lebka zkázy Transatlantické tradice Olmékové a Atlantida Slunce, jeho energie a vlivy Atlantické kataklyzma... celý text

Literatura světová Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Mayan Prophecies


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mayská proroctví. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (2)

DarthSoren
14.01.2023 3 z 5

Mám celkom rozporuplné pocity. Z prečítaných riadkov je cítiť, že autorov táto téma osobne veľmi baví a zároveň sú to ľudia, ktorí toho o mayskej civilizácii vedia prvé posledné. Zároveň však kniha zaváňa prehnanou špekulatívnosťou až mystifikovaním či ezoterizovaním niektorých princípov, na ktorých stála mayská kultúra. Najmä keď išlo o predpovede pre rok 2012, či astrologické prognózy. Kniha sa vlastne volá Mayské proroctvá, takže sa na druhej strane niet čo čudovať. Ale áno, do určitej miery je táto publikácia veľmi edukatívna, obsahuje aj novšie poznatky o dávnej civilizácii, ale na viac než dobré 3* to nevidím. S. G. Morley - hoci bol podstatne starší a nemal všetky nové poznatky o Mayoch - túto tému uchopil z môjho pohľadu lepšie.

Nibiru
03.04.2012 4 z 5

Kniha není špatná, už proto, že pojednává o záhadné civilizaci, která na jedné straně byla velmi krutá (lidské oběti, krvavé sporty), na straně druhé pozoruhodně vyspělá, až rozum zůstává stát (a neví se dodneška,odkud své znalosti čerpali, když pomineme tvrzení,že je učili božští předkové). Nesporné je, že sluneční cykly jsou faktem a mají na člověka vliv.
Ale místy je kniha pro laického čtenáře nepřehledná, složitá už tím, že jsou zde používány složité vztahy a výpočty, určené spíše odborníkům. Takže kdo hledá jednoduché čtení, toho kniha asi zklame, nicméně meritum se z ní vyčíst dá.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mayská proroctví v seznamech

v Přečtených17x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce18x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x