Válečné srdce (2016) | Databáze knih

Válečné srdce přehled

Válečné srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/309440/mid_valecne-srdce-tlL-309440.jpg 4 57 57

Meč pravdy série

< 15. díl

Vše je ztraceno. Zlo postupně pohlcuje D’Harskou říši. Válečný čaroděj Richard Rahl leží na pohřební hranici. Svět živých se hroutí a zaniká. Zůstala jen Kahlan Amnell, poslední zpovědnice, která navzdory zdravému rozumu uposlechne vnitřní hlas a vše vsadí na jednu kartu. Jakmile to však udělá, není cesty zpět – svět se změní, a to navždy...... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Classic

Warheart, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Válečné srdce. Přihlašte se a napište ho.

Richie1
21.01.2025 4 z 5

V posledním díle se završí všechny zápletky a události, které započaly v podstatě před více než třemi tisíci let. Veškerý předchozí děj byl do určité míry spojen s proroctvími, které se dostávaly na živý svět ze světa mrtvých. A ty proroctví ovlivňovaly a určovaly průběh celého příběhu, od rodu Rahlů přes všechny další zápletky, v kterých byl účastníkem i lord Richard Rahl. Zajímavý příběh, hodně promyšlený. Občas nebylo jednoduché ho číst, bylo obtížné chápat všechny souvislosti. Ale způsob vyprávění Goodkinda byl chytlavý a nakonec se člověk vždy těšil na další pokračování. Závěr byl opět monumentální, napínavý, jak to Goodkind umí. Důstojné zakončení dlouhé série. 80%

Ilirea25
24.12.2024 1 z 5

Ukončuji tuhle utrpení celou sérií. Není na to co jiného říct. Je to příšerný.

Marsoa
10.05.2022 3 z 5

Tak mám Rahla za sebou. Už jej nechci vidět. Tolik mrtvol, utrpení a mrtvých vedlejších postav. Konec měl být v knize Zpovednice. Do další série se mi vůbec nechce.

Kniha Válečné srdce v seznamech

v Mé knihovně58x