Ohnivá píseň přehled
Catherine Coulter
Medieval Song série
Skvělý válečník lord Graelam de Moreton, zvyklý bezohledně prosazovat si svou, se stane manželem tiché a pokorné Kassie de Lorris. Přestože nejde o sňatek z lásky, je Kassie ochotna se podrobit a Graelam má dobrou vůli vycházet s manželkou po dobrém, protože jeho drsné povaze se příčí zneužívat její bezbrannosti. Bohužel, vinou okolností ji začne považovat za zrádkyni a podle toho s ní jedná. Něžná Kassie musí bojovat za svou čest i záchranu svého manželství. Během tohoto úsilí vyzrává v sebevědomou ženu, jež je svému manželovi rovnocenným partnerem.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1998 , AlpressOriginální název:
Fire Song, 1996
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ohnivá píseň. Přihlašte se a napište ho.
![petraj30 petraj30](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/279606/m_petraj30-658c86d3e23fb.jpg?v=1703708372)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Ach ti muži! Graelam byl opravdu hulvát, ale Kassie mu statečně konkuruje, jen bych byla možná ještě tvrdší, aby si chlapi nemysleli, že mohou mít všechno zadarmo
Kniha Ohnivá píseň v seznamech
v Mé knihovně | 119x |
historické romanceAutorovy další knížky
2004 | ![]() |
2002 | ![]() |
2000 | ![]() |
1998 | ![]() |
2002 | ![]() |
Zajímavý historický romantický příběh - Kassie musí vzbuzovat sympatie v každém čtenáři. Knížka se četla jedním dechem a inspirovala mě k vyhledání další dílů série.