Medvídek Pú - Pohádky před usnutím přehled
kolektiv autorů
Usínejte s pohádkou o Medvídkovi Pú! V šesti milých pohádkách prožijete báječná dobrodružství s kamarády ze Stokorcového lesa. Přečtete si, jak se Klokánek učil skákat vysoko, jak Ijáček prožil krásný den, vyřešíte záhadu zmizelé zeleniny z Králíčkovy zahrádky, zahrajete si pěknou hru na laskavost, prožijete pěkný letní den s Púem a Prasátkem a zjistíte, jaký má být správný kamarád. Krátké příběhy jsou ideální na čtení a prohlížení při společných chvilkách před usnutím.... celý text
Pro děti a mládež Pohádky a bajky
Vydáno: 2021 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Winnie the Pooh My First Bedtime Storybook, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Medvídek Pú - Pohádky před usnutím. Přihlašte se a napište ho.
Sbírka šesti kratších příběhů je ideální na čtení před spaním, příběhy jsou milé, veselé, bez násilí, dětem se po nich bude určitě hezky usínat. I pro mě dospěláka to bylo velice miloučké čtení.
Kniha Medvídek Pú - Pohádky před usnutím v seznamech
Kdo by neznal kulatého žlutého medvídka, s červeným tričkem a věčně ulepenými tlapkami od medu. Ano, mluvím o Medvídkovi Pú :)
Pustili jsme se s Matym do čtení Pohádek před usnutím. Je to útlá knížečka plná krásných ilustrací, doprovázených krátkými texty. Plusem pro mě rozhodně byla i velká písmenka. Co si budeme – pokud se do čtení pouštím při uspávání, rozhodně se to hodí :)
Pú a jeho kamarádi zažívají nejrůznější příhody, ze kterých mnohdy plyne i nějaké to poučení. Tak třeba – co je to laskavost, jak důležité je přátelství nebo fakt, že je občas třeba zabojovat a nevzdávat se.
Doporučujeme :)