Medzi dvoma mužmi přehled
Katarína Harmatová
Nájsť toho pravého je niekedy dosť náročné. Svoje o tom vie aj Paige, ktorá otvorí srdce Nicholasovi, jednému z najpríťažlivejších mužov v Chicagu. Problém ale nastane, keď zistí, že Nicholas a jej najlepší kamarát Erick, sú zároveň najväčšími nepriateľmi.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Medzi dvoma mužmi. Přihlašte se a napište ho.
No, nebudem zlá a dám 3 hviezdy za snahu a že sa to ľahko čítalo. Začiatok ako tak ušiel, ale neskôr som už prevracala očami. Plno nespisovných slov, niektoré vety mi vyslovene išli na nervy. Taká trošku napodobenina zahraničných kníh pre ženy. Ale ako oddychovka, no dobre.
Tak tuto knihu jsem od této autorky četla až jako druhou, a ikdyž se mi také moc líbila, tak Edwin a Mia z Dokonalého vztahu se mi líbili o trochu víc. I krásné popisy prostředí Dubaie přidávaly na atraktivitě. Co mi chybělo v knize Medzi dvoma mužmi, bylo vyprávění z Nickova pohledu a možná i z Erickova. Navíc mi občas vadilo chování Paige. Třeba, když přespala u Ericka. Ale jinak se kniha četla sama a líbila se mi. Dala bych jí tak 4,5*. Těším se na další knihy z pera této autorky.
Kniha Medzi dvoma mužmi v seznamech
2020 | Dokonalý vzťah |
2020 | Medzi dvoma mužmi |
2021 | To som zase ja |
2024 | V zajatí osudu |
Nádherný příběh od kterého se nešlo odtrhnout. Příběh se mi líbil stejně jako příběh Mii a Edwina. Děj byl přehledný, se zajímavou zápletkou. Škoda, že kniha neobsahovala i Nickův pohled. Každopádně doporučuji! :) Erik mi hodně přirostl k srdíčku, Reagan byla taky skvělá.