Mega hustej nářez přehled

Mega hustej nářez
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542682/bmid_mega-hustej-narez.jpg 4 1072 1072

Dávné legendy, které o nich kolovaly v různých civilizacích, nelhaly. Možná, že kdysi byli lidmi, ale změnili se. Změnili se natolik, že jako lidé už jenom vypadají. Říkají si Bratrstvo krve. Vyvolení, kteří se živí lidskou krví. Nikdy se však k sobě nechovali jako bratři. Desítky klanů spolu po tisíciletí bojovaly o moc a vládu nad lidmi, jejich územím a říšemi, jež vznikaly a zanikaly podle toho, jak ve své skryté válce vítězily jednotlivé klany. Dlouho se považovali za nejmocnější bytosti na světě. Jenže svět, který znali, byl jen malou součástí vesmíru. Z jeho nekonečných dálek se vynořili Kartani, jimž se jejich vlastní svět zdál malý, a kteří se rozhodli ovládnout planetu Zemi a její obyvatele zotročit. Invaze se cizincům podařila. Měli vyspělou techniku a zbraně, které ty lidské stonásobně předčily. Jenže svět, který ovládli, už své vládce měl. A ti se, narozdíl od lidí, tak lehce podrobit nenechali…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mega hustej nářez. Přihlašte se a napište ho.

Rousal
05.11.2024 3 z 5

Za mě, nejlepší díl trilogie. Jednu chvíli jsem si i říkal že jsem Panu Kotletovy křivdil. Pak jsem se dočetl na konec a šlo to do háje.

MichalHoráček
25.10.2024 5 z 5

(SPOILER) Pěkný závěr trilogie o boji mimozemšťanů s upíry, kteří jsou vlastně také potomci mimozemšťanů.

MoireDeTardis
12.09.2024 5 z 5

(SPOILER) Epickej konec fajnový trilogie. Člověka neustále udivuje, kolik toho Bezzemek a jeho parta dokážou vydržet. Ztráty byly veliký, cena vysoká, ale nakonec to kluci i holky zvládli. Opět jsem si všimla podobností s legií, zmíněn byl jak František Moravec, tak Thümel. Inspirace je jasná :) Bratrstvo krve by se klidně mohlo vyvinout do série podobný Legii, ale místo toho pak vznikla Legie samotná a nemrzí mě to. Pokud chápu dobře, čekají mě už jen dvě knihy z Bratrstva, obě prequelový, potenciál na sequel by tam ale byl taky. Byla to dobrá jízda hodná jména Kotleta.

Kniha Mega hustej nářez v seznamech

v Přečtených1 659x