Mělas to vědět přehled

Mělas to vědět
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225824/bmid_melas-to-vedet-nqo-225824.jpg 3 167 167

Grace Reinhart Sachsová žije život, jaký si vysnila: má dokonalého manžela, dětského onkologa, báječného syna Harryho, krásný byt v New Yorku a vlastní terapeutickou praxi. Její idylický život a problémy ostatních, se kterými se setkává v práci, ji přimějí napsat knihu, ve kterém se snaží ženám napovědět, jak naslouchat mužům. Týden před vydáním knihy se ale její život od základů změní: bezcitná vražda v jejím blízkém okolí, chybějící manžel a řetězec strašlivých událostí…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Grada

You Should Have Known, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mělas to vědět. Přihlašte se a napište ho.

misha4005
26.08.2024 1 z 5

(SPOILER) Zbytečně zdlouhavé pasáže, zajímavý a napínavý byl lehce jen začátek, než se hrdinka dozvěděla, že tak trochu postrádá manžela. Kdybych četla zadní stranu přebalu, jakože to nikdy nedělám, v podstatě bych už nemusela knihu otevírat.

milena8281
21.07.2024 4 z 5

Chtěla jsem si knihu přečíst dřív, než se podívám na seriál. A to bylo jednoznačně dobré rozhodnutí. Kniha je mnohem lepší.
Grace má skvělý život - úspěšnou praxi, knihu těsně před vydáním, báječného manžela, syna. Zdá se, že všechno v životě se jí daří. A pak se všechno sesype v oblacích prachu za doprovodu ohlušujícího rámusu, jako newyorská dvojčata.
Je zvláštní, jak dlouho dokážeme zavírat oči před náznaky, že se blíží katastrofa, nebo jak dokonale nás zvládnou obelhávat lidé, které milujeme.
Po prvotním šoku se Grace dokázala oklepat a jít dál. To se mi v knize líbilo.
Seriál byl proti tomu docela katastrofa - dějově i výběrem herců. Nicole Kidman byla děsivá a Hugh Grant mi tam vůbec neseděl.
Radši knihu.

Plativa
04.11.2023 5 z 5

Neměla jsem od knihy velká očekávání, samotný název mi úplně nesedl, ale musím říct, že mě celý děj knihy opravdu dostal. Příběh skvěle eskaloval, musela jsem se držet, abych se nedívala na stránky dopředu, jak jsem byla zvědavá. Celá pointa knihy se mi líbí, jak je to neotřelý příběh a přitom si myslím, že se v něm spousta žen najde.

Kniha Mělas to vědět v seznamech