Mělas to vědět přehled

Mělas to vědět
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/456705/bmid_melas-to-vedet-Yur-456705.jpg 3 167 167

Grace žije život, jaký si vysnila: má dokonalého manžela, dětského onkologa, báječného syna Harryho, krásný byt v New Yorku a vlastní terapeutickou praxi. Její idylický život a problémy ostatních, se kterými se setkává v práci, ji přimějí napsat knihu, ve které se snaží ženám napovědět, jak naslouchat mužům. Týden před vydáním knihy se ale její život od základů změní: bezcitná vražda v jejím blízkém okolí, chybějící manžel a řetězec strašlivých událostí…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

You Should Have Known, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mělas to vědět. Přihlašte se a napište ho.

Twoo
01.03.2025 3 z 5

Jako prvni jsem videla serial a ten se mi libil moc, proto jsem sahla i po knize, cekala jsem, ze bude podrobnejsi, hlubsi. No… velke zklamani. Autorka se vice nez vypraveni probehu venuje tomu, aby nas presvedcila, ze opravdu rozumi soukromemu skolstvi (=je nejvetsi snobka v New Yorku) a hlavne je ona i hlavni hrdinka Zidovka! Kdybyste to nahodou nevedli, tak to v kazde kapitole pripomene nekolikrat, a to v tech nejvic stereotypnich podobach. Manzel, ktery hral v serialu plnohodnotnou roli a protivahu k hlavni hrdince, je v knize jen stinem, prakticky neexistuje. Kniha se cte pomalu a je strasne rozvlekla. Nektere postavy zbytecne (serial je chytre vynechal). Romanticka linka uplne mimo misu. Myslim, ze autorka je tak nesympaticka osoba, ze opravdu doufam, ze na dalsi jeji dila uz nenarazim.

Liss93
21.02.2025 2.5 z 5

Původně jsem si myslela, že kniha bude o něčem jiném, ale ani tohle téma nebylo úplně špatné. Co mi vadilo a brzdilo mě ve čtení byla rozvleklost a neschopnost vytvořit si k hlavní hrdince nějaké citové pouto. A zpočátku Grace působila jako někdo, kdo všechny soudí a sebe samu vidí jako nejlepší. Naštěstí se můj názor na ni ke konci trochu zlepšil, konečně se začala chovat jako člověk a ne jako robot.

Tifa1
17.12.2024 2 z 5

Kniha by byla mnohem lepší, kdyby byla mnohem kratší.

Dlouhé nezajímavé pasáže a myšlenkové pochody nesympatické hlavní hrdinky byly úmorné. Dlouho jsem chtěla knihu odložit. Nakonec jsem ji přelouskala a konec byl další zklamání. Pořád jsem čekala na to veliké finále a ono nic. Jen další den, další práce, další chlap..

Kniha Mělas to vědět v seznamech

v Mé knihovně110x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)