Memento přehled
Radek John
![Memento Memento](https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/178611/memento-178611.jpg?v=1382093720)
Hrdina je jedináček ze spořádané rodiny, který nemá vypěstovanou schopnost čelit běžným problémům mladistvých, ani žádné zájmy, které by mu pomohly překonat svízele první neopětované lásky. Stačí náhodná příležitost a nedostatečná prozíravost rodičů a chlapec upadne do drogové závislosti. Autor shromáždil otřesný autentický materiál o psychickém i fyzickém rozpadu osobnosti narkomana i zkušenosti léčebných zařízení, které naznačují, že cesta k drogám je nebezpečně snadná, zatímco odvykání je zřídka úspěšné.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Memento. Přihlašte se a napište ho.
![Zdenkas522 Zdenkas522](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Četbu této knihy doporučuji. Život narkomanů závislých na drogách co všechno prožívají. Jak se vypořádat se svým životem. O co (koho) všechno přišli. Přečteno na jeden nádech.
![šárka999 šárka999](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3.5 z 5 3.5 z 5](img/content/ratings/35.png)
Že začátku jsem byl strašně zmatená, ale po chvíli jsem vše pochopila a knihu přečetla na jeden nádech
Kniha Memento v seznamech
v Přečtených | 6 713x |
v Mé knihovně | 1 065x |
drogy závislost, narkomanie zfilmováno psychiatrické léčebny česká literatura dospívání reportéři, reportérky, zpravodajové rozhlasové zpracování feťáci, narkomani krádeže a loupežeAutorovy další knížky
2008 | ![]() |
1990 | ![]() |
1990 | ![]() |
1995 | ![]() |
1984 | ![]() |
pustila jsem se do ní po více jak pětadvaceti letech znovu... vzpomínám, že jako dítě jsem ji hltala a nemohla uvěřit... teď, když mám osobní zkušenost s lidmi a jejich rodinami, kterých se toto osobně dotýká, mám i přesto z této knihy husí kůži a cítím neskonalou lítost nad všemi ztracenými dušemi...