Fatamorgána přehled

Fatamorgána
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544085/bmid_fatamorgana.jpg 4 20 20

Záverečný diel strhujúcej trilógie autorskej dvojice Camilla Läckberg a Henrik Fexeus. Švédskemu ministrovi spravodlivosti Niklasovi Stockenbergovi sa ktosi vyhráža smrťou. V tom istom čase sa v tuneli štokholmského metra nájde hromada ľudských kostí. Ukáže sa, že patria známemu finančníkovi. Vyšetrovateľka Mina Dabiriová s kolegami sa stále nespamätala zo straty člena tímu. K riešeniu najnovšieho prípadu opäť pozývajú mentalistu Vincenta Waldera. Keď sa v podzemí nájde ďalšia kopa kostí, vyšetrovatelia tušia, že ich čaká neľahký prípad.... celý text

Literatura světová
Vydáno: , Slovart (SK)

Mirage, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fatamorgána. Přihlašte se a napište ho.

Didi15
včera 5 z 5

Já neshledávám vůbec žádná negativa. Bylo to parádní a ten konec jsem opravdu nečekala. Sakra. Dost dobrý! Bude mi to chybět.

Danago
21.12.2024 5 z 5

Celá série je originální a jiná, tento díl je jejím završením.
Děj se tentokrát trošičku zpomalil, což je škoda. Ale konec mě opravdu šokoval. Rozhodně se série musí číst popořadě, jinak vám uniknou souvislosti.

adzedan13
17.11.2024 4 z 5

(SPOILER) SPOILER! Iluze i Kult mě neskutečně bavily a doslova jsem odpočítávala dny do dalšího dílu, bohužel jsem ale asi měla moc vysoké očekávání a Fantom mě tak moc nenadchl. Děj se celkem vlekl a ač mi v předchozích dílech nevadily dějové linky ostatních postav, tady mě trochu nudily, nepřišly mi tak zajímavé, což je škoda, protože mi ty postavy tak nějak přirostly k srdci, ale v tomhle díle mě moc nebavily.
Kdo za tím vším stojí nebylo tak těžké rozlousknout, ale samotný závěr jsem opravdu nečekala, i když mi bylo jasné, že ten Klub Rváčů tam nebyl zmíněný jen tak a že to určitě bude hrát nějakou roli. No, nebudu lhát, konec mě trochu naštval, celou sérii to vypadalo, že to směřuje k nějaké romantické zápletce a když už se zdá, že se k tomu schyluje, tak přijde plot twist. Moje chyba, že jsem od thrillerové série očekávala romantiku a že jsem si hlavní postavy představovala jako ze seriálu Mentalista ;))
Ani pořádně nevím, jak knihu hodnotit. Kdyby to nebyla součást série, hodnocení bych dala nižší, ale vzhledem k tomu, že jsem si ty postavy během posledních tří let zamilovala i přes všechny jejich nedokonalosti (a že jich je!) a těžko se mi s nimi loučí, tak je mi líto dát nízké hodnocení.

Fantom – strhující finále napínavé trilogie

10.11.2024

Svěží vítr, Hadrové panenky nelžou a další knižní novinky (36. týden)

01.09.2024

Kniha Fatamorgána v seznamech