Mentální odolnost: Výcvik podle speciálních jednotek SAS přehled

Mentální odolnost: Výcvik podle speciálních jednotek SAS
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532312/mid_mentalni-odolnost-vycvik-podle-spec-65cf1698d988a.png 4 1 1

Kniha Mentální odolnost – Výcvik podle speciálních jednotek SAS je komplexní příručkou pro zlepšení schopnosti mysli zvládat problémy v krizových a bojových situacích. Nabízí cenné rady, jak si poradit s bojovým stresem Ukazuje, jak si lze udržet morálku a efektivitu při výslechu nebo útěku před pronásledovateli Popisuje možnosti překonání faktorů, které mohou mentální odolnost rozleptávat Obsahuje obrazové rámečky s doplňkovými informacemi k různým tématům, například jaké vlastnosti musí mít bojovník, jaké jsou vojenské formace nebo jak testovat přítomnost nástražných výbušných systémů V knize najdete víc než 150 černobílých kreseb... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mentální odolnost: Výcvik podle speciálních jednotek SAS. Přihlašte se a napište ho.

Jane2016
13.12.2024 4 z 5

Tato nevšední kniha mě natolik zaujala svým názvem, že jsem se téměř okamžitě rozhodla, že si ji musím přečíst!

Výcvik speciálních jednotek na mě působí fascinujícím dojmem. Všechna ta disciplína, bolest a odhodlání. To je něco s čím se běžný člověk nikdy nesetká a možná proto je to pro knihomola tak zajímavé téma. :)

Já při čtení několikrát četla s otevřenou pusou, bylo do neskutečně zajímavé a poučné. Kniha asi není pro všechny, ale věřím, že ti, kteří se zajímají o nevšední literaturu budou nadšeni, stejně jako jsem já.

Pokud Vás obálka nebo anotace zaujme, určitě se nebojte po této knize sáhnout.

Kniha Mentální odolnost: Výcvik podle speciálních jednotek SAS v seznamech