Železný polibek přehled

Železný polibek
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43117/bmid_zelezny-polibek-tRV-43117.jpg 5 957 957

Mercedes Thompsonová série

Mercy Thompsonová sice umí měnit podobu – její charakter je však pevný. Když jejího bývalého šéfa a učitele zatknou pro vraždu a vlastní lid ho nechá hnít za mřížemi, je na Mercy, aby i navzdory jeho přáním očistila jeho jméno. Mercyina věrnost je však vystavena zkoušce i z jiné strany. Vlkodlaci zrovna neprosluli trpělivostí, a pokud se Mercy nedokáže rozhodnout mezi dvěma muži, k nimž chová city, Sam s Adamem by mohli rozhodnout za ni…... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print

Iron Kissed, 2008

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Železný polibek. Přihlašte se a napište ho.

Tess_BooksNerd
15.10.2024 5 z 5

Opět úžasné. Vztah mezi Adamem, Samem a Mercy se vyostřuje. Musí si konečně jednoho z nich vybrat. Nové tajemství i dobrodružství bylo super.

nicandra
03.10.2024 5 z 5

Vlastně nemám ráda série - přesto mě pořád láká číst si o Mercedes, tak podivně silné bytosti, umanuté a se srdcem na pravém místě. Tento díl byl mnohem bolavější, zlo mělo spoustu tváří, a některé dokonce i navenek příjemné. Vyjasnilo se pár věcí, některé zatemnily. Je ale zvláštní, co všecko Mercedes zvládne, aniž by se jí u toho povedlo umřít - podivují se nad tím i ostatní postavy, a to nejen v tomto díle. To, jak se jí daří utíkat hrobníkovi z lopaty, musí být dáno nějakými speciálními schopnostmi, o kterých zatím neví ani ona. Rozhodně pokračuju v sérii, i když jsem na začátku psala, že je nemám moc ráda - asi udělám výjimku:)

Dolikcek
29.08.2024 5 z 5

Posloucháno jako audio kniha.

Kniha je výborně namluvené jako všechny předchozí díly. super

Neskutečně jsem si díl užila, už se těším na další díly.

Kniha Železný polibek v seznamech

v Přečtených1 507x

magie vlkodlaci městská (urban) fantasy kožoměnci

Patricia Briggs
americká, 1965