Měsíční zátoka přehled
Heather Graham (p)
Alexandře McCordyové se zhroutil dosavadní poklidný život v letovisku Měsíční zátoka jako domeček z karet. Poté, co narazila na tělo mrtvé ženy, shledala, že se její pracovní ráj na jednom z ostrovů Middle Keys proměňuje ve zlý sen. Všechny důkazy, které se jí podařilo vypátrat, mířily k jedné osobě na ostrově – a k ní samé jako k poslední oběti. Ale kdo je vrahem? A proč si David Denhem, její bývalý manžel, jehož už roky neviděla, vybral právě tento okamžik, aby znovu vpadl do jejího života?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2007 , HarlequinOriginální název:
In the Dark, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Měsíční zátoka. Přihlašte se a napište ho.
Moc pěkné a čtivé, ostatně od této autorky nic jiného čekat nelze, ani když jde jen o Harlequinku, takže mohu jen doporučit.
Dobře znám Shannon, nyní jsem poznala i Heather. Dvě jména, jeden člověk, dvě různé tvorby. Je to možné? No jasně že jo, pokud je tím člověkem výjimečná spisovatelka, kterou Shannon/Heather bezpochyby je. Znám ji především z historických románů, prvně jsem od ní četla něco jiného. Nicméně to napětí, které v této malé detektivce vytvořila, se mi moc líbilo, přesto že jde vlastně o edici Harlequin. Alexa a David, ty jsem milovala od první chvíle a občas jsem měla stavy, kdy jsem sama tajila dech a hltala slova, jen abych se konečně dozvěděla, jestli David je nebo není ten padouch. Příjemně čtivá věc na pár hodin během pár večerů.
Kniha Měsíční zátoka v seznamech
harlekýnkyAutorovy další knížky
2005 | Ďáblova milenka |
2001 | Králův rytíř |
2002 | Vězeňkyně |
2009 | Vikingova žena |
2009 | Princezna pomsty |
Romaňtárna, která se snaží hrát na detektivku. A není to úplně ani jedno, ani druhé. Plno věcí nevysvětlených, nedotažených. Ale na dovelnou k bazénu tak akorát.