Messi: Chlapec, který chodil všude pozdě (a dnes je první) přehled
Leonardo Faccio
Lionel Messi už ve svých 24 letech ovládl klub FC Barcelona a v současnosti vládne celému fotbalovému světu. Na mistrovství světa v Brazílii v roce 2014 dovedl Argentinu sice jen ke stříbrným medailím, ale rozhodně chce víc, chce se neustále zlepšovat a nic ho přitom nezastaví. Argentinský novinář Leonardo Faccio se ponořil do Messiho dramatického života, odkrýval ho detail po detailu, ptal se jeho přátel, spoluhráčů, rodiny…... celý text
Literatura naučná Biografie a memoáry Sport
Vydáno: 2014 , XYZ (ČR)Originální název:
Messi: El chico que siempre llegaba tarde (y hoy es el primero), 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Messi: Chlapec, který chodil všude pozdě (a dnes je první). Přihlašte se a napište ho.
Oproti jiným osobnostem je takhle kniha dost "nezajímavá" o klukovi co moc nemluví a dělá jen to co ho baví, ale to jí dělá silnou. Všichni mají představu, že takovýhle lidé se už od narození musí předvádět a všichni z nich padají na zadek. Kniha je čtivá i pro ty co fotbalu zrovna neholdují, ale mají rádi neobyčejné lidi a jejich příběhy.
Kniha Messi: Chlapec, který chodil všude pozdě (a dnes je první) v seznamech
životopisy, biografie sport úspěch sportovci argentinská literatura hispanoamerická literatura fotbalisté FC Barcelona fotbal, kopaná Lionel Messi, 1987-
Nejlepší knížka.
Messi je můj nejoblíbenější fotbalista a můj idol.
Takže doporučuji tomu, kdo fandí Messimu nebo Barceloně!