Město v oblacích (2020) | Databáze knih

Město v oblacích přehled

Město v oblacích
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/442522/bmid_mesto-v-oblacich-gVi-442522.jpg 4 425 425

Svět je v troskách. Když se hroutil, postavili lidé svou spásu – město na obrovských pilířích, chráněné před vším zmarem tam dole. Ale to bylo dávno. Tak dávno, že už si to nikdo nepamatuje. A kdo o tom něco tuší, je v nebezpečí, mohla by po něm totiž jít císařská tajná služba, Polit, protože svět mimo město přece neexistuje. Alespoň ne pro ty, kdo nejsou vyvolení. Jenže stará tajemství se ráda nečekaně vynořují, a když se ve městě začnou záhadným způsobem ztrácet děti, nejlepší vyšetřovatel Politu pochopí, že věci mohou být jinak, než mu celý život tvrdili. Nový román Kristýny Sněgoňové přináší mezi troskami světa po apokalypse temné dobrodružství, jaké tu dlouho nebylo.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Město v oblacích. Přihlašte se a napište ho.

termitovo
06.02.2025 2 z 5

Slabé. Čpí z toho že to napsala holka. Chabej popis světa, spousta nelogičností, když přijde na akci tak moje babička by ji zvládla lépe.

Skupa
06.02.2025 5 z 5

V podstatě přečteno jedním dechem . Miluju postapo a poprvé jsem četl od české autorky všeobecně od české tvorby,ale jak píšu jedním dechem jdu na pokračování!!!!!!!!!

mareksevc
30.01.2025 4.5 z 5

výborné postapo scifi , na svetovej urovni by som povedal , super atmosféra aj budovanie príbehu, deju určite siahnem po pokračovaní

Možná je na čase začít dělat něco nového.

Já jsem to zvládl. Dal jsem jim naději.

Je jedno, kolik Cesťáků potkáte a kolik lidí pohřbíte, nikdy si na to nezvyknete.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Město v oblacích v seznamech

v Mé knihovně222x