Město, venkov, láska! přehled
Anja Kömmerling , Thomas Brinx
Annika, dítě velkoměsta, prožívá velkou lásku s Alexem, klukem svých snů, a svět ani nemůže být krásnější. Ale rodiče se rozhodnou koupit dům na venkově. Zchátralé stavení skoro na spadnutí. Annika se musí stěhovat. Srdce jí krvácí a propadá zoufalství. Co si počně mezi venkovskými křupany? Najednou se však mezi nimi objeví zamilovaný Jockel a taky Georg s očima jako zelené blesky, upřímná kamarádka a neznámý ctitel, který všude kolem Anniky maluje srdce. Ale nic a nikdo se nemůže vyrovnat Alexovi a životu ve městě. Nebo snad ano? A co je v životě cennější? Přátelství, nebo láska? Je možné to nějak skloubit dohromady a přitom si zachovat čisté svědomí a klid? Pro Anniku začal nový život.... celý text
Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2004 , BB artOriginální název:
Stadt, Land, Liebe
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Město, venkov, láska!. Přihlašte se a napište ho.
Myslím, že vše je řečeno už v anotaci. Je to takový milý, místy vtipný, příběh, který nenadchne, ani neurazí. Daleko více se mi líbily knihy od stejných autorů s Ruby a Timem.
Kniha Město, venkov, láska! v seznamech
Letní oddechová jedhohubka.
Musím říct, že jsem se opravdu dost nasmála. Určitě by neuškodilo, kdyby byla kniha delší, některé části by mohly být rozvinutější.