Metamor(d)fóza přehled

Metamor(d)fóza
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212344/mid_metamor-d-foza-212344.jpg 4 4 4

Čtenáři už vědí, že můj život rozhodně není nudný. Většina věcí se mi stává tak nějak mimovolně a vybírám si je patrně za zbytek celé populace. Asi karma nebo co. Na regresní terapii jsem byla vždycky hodně zvědavá, ale bojím se zjištění, že místo Kleopatry budu mít hluboký zářez třeba u Stalina...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Metamor(d)fóza. Přihlašte se a napište ho.

archivářka115
15.06.2021 4 z 5

Miniknížka s vtipnými povídkami, která se hezky a rychle přečte.

Zorka
12.10.2013 4 z 5

Sice jednoduše stavěné příběhy, nicméně knížka se mi líbila. Obsahuje dvě povídky, z níž jedna popisuje zkušenost s plastickou operací - liposukcí podbradku, a druhá líčí pobyt ve Španělsku u internetové "kamarádky". Autorčin smysl pro humor i umění nadsázky (nevěřím, že příběh Corrida, corrida nadsazen nebyl), je mi velice blízký. Pobavila jsem se, malinko zamyslela, a to byl zřejmě smysl celého příběhu. Žádné skryté významy v něm hledat nemusíte. Odpočinková četba.

evafort
25.06.2013 3 z 5

Ze začátku jsem se docela i zasmála, ale celé mi to připadá hodně přehnané. Přečíst se dá, čte se celkem hezky - za jeden večer, ale další její knížky asi vyhledávat nebudu,

Kniha Metamor(d)fóza v seznamech

Část díla