Mezi nimi přehled

Mezi nimi
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516877/bmid_mezi-nimi-5GT-516877.jpg 4 193 193

Příběh žen tří generací o traumatech i touhách, kterým nelze utéct. Intimní zpověď sester Magdy, Ivy, Kristýny a jejich matky Milady, která chce pro své dcery jen to nejlepší, odmítá ale vidět, co ve skutečnosti chtějí ony. Když jim do života vstoupí David, už tak vyhrocené rodinné vztahy prochází zkouškou, kterou nelze přestát bez šrámů. Jaká tajemství před sebou skrývají? A jak se vyrovnají s následky svých rozhodnutí?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mezi nimi. Přihlašte se a napište ho.

pakoshka
13.09.2024 3 z 5

Jedna unda vedle druhé, sraly mě úplně všechny a všichni. Iva teda nejmíň, David nejvíc a Jiří byl jedinej normální člověk.

veriszv
16.06.2024 4 z 5

Je neuvěřitelné, že jsem všechny postavy téhle knihy vážně nemohla vystát od začátku do konce, až snad na nejmladší sestru Ivu, která to měla v hlavě překvapivě nejvíc srovnané. I přes obrovské nesympatie mě ale příběh bavil, slupla jsem ho za dva dny a prakticky neodložila.
Konec zvolila autorka jeden z těch, který fakt nesnáším, a přijde mi, že ho autoři využívají, když neví kudy kam. Ale byla to asi první kniha, kde mi to nevadilo…
Střídáním pohledů sester a matky nás autorka krásně nechala nahlédnout do jejich až občas bláznivých myšlenkových pochodů, takže jsme alespoň věděli, z čeho jejich chování pramení. Navíc tu je opravdu skvělá práce s emocemi a kniha vás nenechá chladnými.
Jsem proto velmi ráda, že jsem objevila další českou autorku, jejíž další tvorbu si rozhodně nenechám ujít.

Ivanule
06.05.2024 5 z 5

Velice čtivý příběh, který v některých rodinách zvlášť mezi sourozenci v některých případech určitě zapadá,myslím tím sourozeneckou lásku nelásku a nadržování rodiče jednomu sourozenci,pořád jsem přemýšlela jak to asi skončí a konec dopadl jak dopadl:)

Letní bouřky, Neodolatelná a další knižní novinky (30. týden)

23.07.2023

Kniha Mezi nimi v seznamech