Míček Flíček přehled

Míček Flíček
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404952/mid_micek-flicek-dzu-404952.jpg 4 59 59

Dědeček a babičkou žili hezký život, ale bylo jim stále nějak smutno, cosi jim scházelo. Až jednou, přímo z nebe – vlastně oknem jim přiletěl do pokojíku míček. Byl to hezký, hlaďounký, kulaťoučký, ducatý, baculatý a vůbec ne ledajaký míček, a tak ho pojmenovali míček Flíček. Míček se ale zalíbil i draku Mrakovi, který ho unesl. Dědeček s babičkou ho hledají dlouho, předlouho, ale nakonec svého Flíčka za pomoci strašáka Pašáka, psíčka Pantoflíčka, ptáčka Jarabáčka přece jen najdou. Kniha je určena dětem od 5 let a vychází s původními ilustracemi Ondřeje Sekory.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Míček Flíček. Přihlašte se a napište ho.

PaprikaPáťa
16.10.2024 5 z 5

knížka se mi velice líbila doporučuju pro druháky

angloumene
01.10.2024 5 z 5

Super road novel pro děti. Dvouleťáka strašně bavila písnička, napětí co se stane s míčkem Flíčkem bylo opravdu velké, příběh dost zábavný i pro dospěláka. Zařazujem do knihovničky a těším se, až se k Flíčkovi vrátíme.

Lienilda
11.09.2024 3 z 5

Nechápu jak mně, dětskému knihomolovi, mohla tato kniha uniknout. Dostalo se ke mně vydání z 90. let až teď v dospělosti. Bohužel ho moc nepochválím, dost překlepů, nevhodná slova. Doufám, že pozdější vydání se těchto neduhů zbavilo.
Příběh jako takový dobrý, obrázky Ondřeje Sekory super, písnička dědečka a babičky chytlavá, na foukání proti dráčatům a draku Mrakovi se přidaly i děti.

Kniha Míček Flíček v seznamech