Micro:bit krok za krokem - praktický úvod do programování a elektroniky přehled
Martin Malý
Kniha "Micro:bit krok za krokem" vám otevře dveře do světa programování a elektroniky s Micro:bitem. Připojte se k dobrodružství a začněte tvořit! Průvodce do světa Micro:bitu, vhodný jak pro začátečníky, tak pokročilé uživatele s elektronickými zkušenostmi. Obsahuje příklady, náměty na experimenty, hry a stručné "taháky" pro snadnou orientaci. - Vhodná pro začátečníky i pokročilé - Inspirativní příklady a experimenty - Užitečná pro domácí učení i výuku ve školách - Obsahuje informace o dostupných sadách a modulech - Využívá jednoduché blokové programování i pokročilé programovací jazyky - Zabývá se pokročilými tématy a tvorbou vlastních knihoven - První český materiál o výukové platformě Micro:bit... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Micro:bit krok za krokem - praktický úvod do programování a elektroniky. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Kniha Micro:bit krok za krokem - praktický úvod do programování a elektroniky v seznamech
programování elektronika mikrokontroléry ARM (Advanced RISC Machines) micro:bit
2018 | Hradla, volty, jednočipy – Úvod do bastlení |
2019 | Porty, bajty, osmibity – Počítače na koleni |
2020 | Data, čipy, procesory |
2008 | Ekonomika cvičebnice 4 pro střední školy - marketing |
2023 | Micro:bit krok za krokem - praktický úvod do programování a elektroniky |