Midasov dotyk přehled
Robert T. Kiyosaki , Donald J. Trump
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2012 , MotýľOriginální název:
Midas Touch: Why Some Entrepreneurs Get Rich – And Why Most Don't, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Midasov dotyk. Přihlašte se a napište ho.
O faktu, že člověk náleží do kvadrantu B, až když vlastní a vede podnik s pěti sty zaměstnanci, píše Kiyosaki běžně ve svých knihách. Jak jeho knihy ale čtu napřeskáčku, už si nevzpomenu v jaké prvně. Dotek Midase je motivační podnikatelská kniha s nemalou reklamou na služby autorů, kterou zas musíte číst s nadhledem malých českých poměrů. Proti investicím do nemovitostí nic nemám, jen si nejsem jistá, že v malých českých poměrech s dlouhodobě regulovaným nájemným, rozsáhlou sítí obecních nemovitostí a nepříliš uctivou nájemní kulturou nájemníků (co není moje, toho si nevážím) bude ten hotovostní tok tak výdělečný jako v USA.
Kniha Midasov dotyk v seznamech
Bylo příjemné číst po nějaké době něco od Kiyosakiho, kde neopakuje pořád jen své tři ohrané věty, jenž vecpe snad do každé knihy tak 20x. I v této knize se sice tyto věci objeví, ale v tak malém měřítku, že mi vlastně ani nevadily.
Spojení Kiyosakiho a Trumpa dává dohromady poměrně zajímavou a dobře čitelnou knihu plnou zajímavých myšlenek těchto dvou velkých mužů, jímž přes mnohé názory bezpochyby tito dva pánové jsou.
8,5/10