Zkrocení bouřliváka přehled
Samantha Towle
Mighty Storm série
< 2. díl
Hudební recenzentce a novinářce Tru Bennettové se podařilo nemožné: ukořistila srdce Jakea Wetheringa, rockové hvězdy, která nenechala v klidu žádnou fanynku. Tru s Jakem plánují svatbu a snaží se najít správný směr jejich společného života ve Státech. Tru sice chybí Londýn a hlavně její přítelkyně Simone, ale vyhlídky na šťastné manželství s Jakem v L. A. jsou přece úžasné… Avšak ani slunná Kalifornie nedokáže vymazat nepříjemnosti a roztržky, kterým musí Tru s Jakem čelit. Nemilosrdní paparazzi a Jakeova bouřlivá minulost na ně číhají za každým rohem. A co víc, Tru se musí vypořádat s Jakeovým rozhodnutím, že děti do jeho života nepatří. Truina láska k Jakeovi je silná. Ale co když to tentokrát nebude stačit na to, aby svůj vztah zachránili?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , BaronetOriginální název:
Wethering the Storm, 2013
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zkrocení bouřliváka. Přihlašte se a napište ho.
Pokračování příběhu lásky Jacka a Tru. Museli překonat pár překážek, ale nakonec to dopadlo tak, jak mělo.
"Nejdřív bych ti chtěl říct, že tě miluju a že na ničem jiném než na tobě mi nezáleží. Ale bojím se. Jsem vyděšený. Bože, Tru, když jsi mi řekla, že jsi těhotná, problesklo mi před očima celé moje dětství." Zhluboka se nadechl. "To byl ten důvod, proč jsem utekl - kvůli vlastním obavám, kvůli strachu, že nedokážu být dobrým tátou. Ne proto, že bych nechtěl tebe nebo dítě."
Super pokracovani knihy. Libilo se mi to a je to dost ctive jako prvni kniha. Takova oddechovka co neurazi
Kniha Zkrocení bouřliváka v seznamech
2014 | Trable |
2020 | River Wild |
2015 | Bouřlivák |
2015 | Zkrocení bouřliváka |
2023 | Úlet na dva týdny |
Skvělé pokračování,mě se to moc líbilo,jen mě mrzí, že nejsou další díly