Našeptávač přehled

Našeptávač
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415299/bmid_naseptavac-ucq-415299.jpg 4 770 770

Mila Vasquez série

1. díl >

V lese je nalezeno pohřbených šest useknutých rukou. Jsou uspořádány do tajemného kruhu a zdá se, že patří chybějícím dívkám mezi 8 a 13 lety. Zbytky těl ale nikde nalezeny nebyly. Případ dostal kriminolog Goran Gavila. Nerudný, vzpurný muž musí spolupracovat s mladou policistkou Milou Vasquezovou, která má pověst odborníka na pohřešované děti. Má totiž svou vlastní tragickou minulost, která ji zanechala poškozenou a neschopnou něco cítit. Je to výbušný, ale podivným způsobem fungující vztah. A když v lese odhalí další tajemství, stále víc mají své životy navzájem v rukou. Úchvatný literární thriller, který smetl Itálii. Našeptávač rozpoutal podobnou bouři jako romány Stiega Larssona. Tento román je výjimečný - provokuje, je inteligentní a nepoddajný.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Vendeta

Il suggeritore, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Našeptávač. Přihlašte se a napište ho.

sun.from.ibiza
12.11.2024 4 z 5

Kniha je skvěle napsaná, nutilo mě to, abych četla dál a obětovala tak svůj spánek. Konec knihy mě spíše zklamal, všechno je hodně přehnané a padouch se řadí mezi další superpadouchy, jako byl například Jurek Walter od Lars Kepler. Další díl si přečtu.

Kuffenbach
30.10.2024 3 z 5

Do půlky to bylo nečekaně dobré, ale dopadlo to jako vždycky ;-). Čeho je moc, toho je příliš, tolik zlých a divných lidi na jednom místě... Taky ty náhody, vědmy, soulože, já bych to zakázal:-D. Na konci už to byl odpad.

Další díl ne, děkuji.

Dávám 2,5. Pokud si myslíte, že vidíte 3, jen slyšíte ďábla šeptat.

HanWali
30.10.2024 5 z 5

No … tak to bylo super, začátek série a zároveň první kniha od Carrisiho - propracovaný děj, líbil se mi styl psaní , překvapivý konec no pecka.

Kniha Našeptávač v seznamech

v Přečtených1 067x