Milostná strategie přehled

Milostná strategie
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/52596/bmid_milostna-strategie-SKu-52596.jpg 4 171 171

Příběh novomanželky Soni, která ve snaze udržet si svého partnera neváhá ho i trochu podvádět. Ovšem jinak, než byste si představovaly! Ale protože Petr zjistí, o co jde, nechybí mnoho, aby nadějné manželství skončilo debaklem. Naštěstí si Soňa včas uvědomí, že podvádět se nemá.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Milostná strategie. Přihlašte se a napište ho.

Máca216
01.01.2023 2 z 5

Tenká knížka, kterou jsem přečetla za jedno odpoledne. Dalo se to, i když mě hlavní hrdinka lezla na nervy. Byla to sobecká ženská.

Ivanule
30.12.2021 5 z 5

Tuto knihu mám doma asi od svých 14ti let, kdy mi jedou mamka koupila ještě v Hypernově,ale v té době jsem tuto autorku ještě vůbec nečetla, až později. Kniha je zajímavá,taková jednohubka:) Příběh rychle plyne, hlavn hrdinku na jednu stranu chápu, skrz to jaké měla dětství hledala poté v dospělosti muže, který by miloval jen ji, dával ji to stále najevo, pořád by ji obletoval, ale v druhé světle mě to na hlavní hrdince docela dost štvalo, protože mi to příšlo jako chování malého dítěte, které na sebe musí neustále strhávat pozornost...Konec byl napsaný krásně, každá matka, když uvidí své dítě se o něho od toho okamžiku bude bát neustále:)

milkara
27.08.2021 2 z 5

Přečetla jsem si ji od autorky tento rok jako první, protože jsem se chtěla dát do čtení celého díla této spisovatelky. Kdysi na mateřské jsem četla na doporučení mé sestry Matku v krizi a Matku v koncích, taky na základě TV knihy Tchyně a uzený a Roznese tě na kopytech, které se mi fakt líbily. Tato mě však moc nenadchla. Asi bych se tak nikdy chovat nedovedla, snažím se druhým nechávat jejich prostor, řídím se zásadou Nedělej druhým to, co nechceš, aby dělali oni tobě. Ale konec nakonec dobrý aneb chybama se člověk učí. Dávám 50procent.

Kniha Milostná strategie v seznamech

Simona Monyová (p)
česká, 1967 - 2011
2011  76%Srdceboly
2003  82%Tchyně a uzený...
2006  76%Sebemilenec
2005  81%Krotitelka snů