Miluj mě navždy přehled
Katarína Gillerová
Ema se na plese nečekaně setká s Markem, který byl její velkou láskou, ale nakonec se oženil s jinou ženou. Nyní je Ema šťastně vdaná za Tibora a čeká dítě. Jenže setkání s Markem vyplaví na povrch city, o nichž se domnívala, že je dávno pohřbila. Vyptává se Marka na jeho rodinu, ale ten se odpovědím vyhýbá. Druhý den se zděšená Ema dozví, že Marko spáchal v noci sebevraždu. Je to pro ni obrovský šok a neodbytně ji pronásleduje pocit, že je nějakým způsobem zodpovědná za Markovu smrt. Rozhodne se proto zjistit, co ho k jeho činu vedlo. Jenže u všech, kteří Marka znali, naráží na hradbu mlčení…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2011 , MottoOriginální název:
Miluj ma navždy, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Miluj mě navždy. Přihlašte se a napište ho.
Kniha se četla velmi dobře. Hlavní hrdinka Ema nemá lehký život, ale teď je šťastně vdaná a těhotná. Co víc si může přát? Stačí jít na ples a život se jí obrátí úplně jiným směrem. Ještě že má bratra a kamarádku. Kniha o lásce, přátelství a zradě. Doporučuji.
Knížka byla o lásce rodičovské, sourozenecké a partnerské. Hlavní postava Ema je šťastně vdaná a najednou potká svou velkou lásku. Co bude dál? Velkou oporou jí je dobrá kamarádka Olina a její bratr Branko. V knize je hodně tajemství, které se v závěru vyjasní a pěkně se nám to poskládá dohromady.
Knižní novinky (5. týden)
28.01.2019
Kniha Miluj mě navždy v seznamech
2020 | Dubnové slunce |
2020 | Šťastné náhody |
2022 | Mlha mezi námi |
2004 | Láska si nevyberá |
2008 | Záhada zadnej izby |
Hezky napsaný příběh o tom, jak jedno setkání po letech dokáže obrátit na ruby život spokojené ženy. Od autorky jsem v minulosti četla už knihy Dubnové slunce a Příliš mnoho vzpomínek, tahle se mi asi líbila nejvíc.