Miluj svůj život přehled

Miluj svůj život
https://www.databazeknih.cz/img/books/90_/90684/bmid_miluj-svuj-zivot-zb2-90684.jpg 4 864 864

Klíčové poselství v této jedinečné knize je: Vydáte-li pozitivní energii při práci se svou myslí, můžete uzdravíte své tělo. Vysvětluje, že tím, jak limitujeme své myšlení a názory, vytváříme ve své mysli zárodky a příčiny nemocí. Autorka nás vede k pozitivním změnám v našem myšlení a vytváří prostředí, které nás vede k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život. Poznámka v databázi Národní knihovny ČR: Správné ISBN, v knize neuvedeno, je 978-80-7349-501-5. Chybné ISBN: 978-80-7205-102-1. Osmé vydání.... celý text

Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika Zdraví
Vydáno: , Pragma

You Can Heal Your Life, 1984

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Miluj svůj život. Přihlašte se a napište ho.

Inuusattis
01.11.2024 5 z 5

Knihu jsem si před lety koupila, protože jsem se chtěla naučit mít se ráda. Mé sebevědomí i psychika jako taková byla jedním slovem tragická. Nenáviděla jsem sebe, své tělo i svůj život, už jen kvůli věcem, které se mi v životě přihodily. Do dnes je pro tahle kniha skoro jako bible, nedám na ni dopustit a nechápu vlnu hnusnych komentářů níže. Naprosto splnila mé očekávání a já změnila svůj pohled na sebe i na svůj život jako takový. A co víc, opravdu jsem se začala mi vážně ráda, víc jsem si na sobě všímala maličkostí, které mi dřív vadily a teď je na sobě vnímám jako něco co ke mě zkrátka patří.
Určitě doporučuji knihu všem, kteří si prochází ponižováním a šikanou od dětství až si sami myslí, že jsou zbyteční a vlastně opravdu takový jak jim bylo vštěpováno.. mě kniha hodně otevřela oči a já až tehdy pochopila jak moc se nenávidím. Za mě to byla správná volba.

Víla
31.10.2024 odpad!

Knihu jsem četla s úmyslem být v obraze a brala jsem ji jako pouhý text, nikoli rady, neboť jsem se v ní dočetla, že autorka odložila novorozenou holčičku. Nepotřebuju se podobat někomu, kdo udělal takovou věc.

Elea
27.07.2024 5 z 5

Kniha zdůrazňuje význam pozitivní energie a pozitivního myšlení pro život člověka, určitě stojí za přečtení.

Kniha Miluj svůj život v seznamech

v Přečtených1 441x