Miluji tě k zbláznění přehled
Andrews McMeel
Láska nemá hranice; nezná zdrženlivost; její oči jsou jako hvězdy ... - Gilbert Parker Láska vám skutečně může dát pocit, jako byste byli v jiném světě. Tato nádherná kniha, plná starších i novějších romantických citátů, je ideální způsob, jak říct „Miluji tě“.
Literatura světová Poezie
Vydáno: 2016 , OmegaOriginální název:
I love you to the moon and back, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Miluji tě k zbláznění. Přihlašte se a napište ho.
Hezká sbírka citátů, pár jsem si jich i označila. A i když nemám s čím srovnávat, byla to moje první taková kniha, tak musím říct, že to zase nebylo něco z čeho bych si sedla na zadek a určitě bych to nekoupila za plnou cenu, takže ještě štěstí, že jsem to u dobrovkého koupila jen za 29,- :D
„K tomu, abys někoho miloval, dospěješ nikoliv tím, že najdeš dokonalou osobu, nýbrž tím, že nedokonalou osobu vidíš jako dokonalou. (Sam Keen)“
„Uchovej lásku ve svém srdci. Vědomí toho, že miluješ a že jsi milován, vnáší do života takové teplo a takové bohatství, které do něho nemůže vnést nic jiného. (Oscar Wilde)“
„Milující srdce stojí na počátku veškerého vědění. (Thomas Carlyle)“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Miluji tě k zbláznění v seznamech
Poslední ze sbírky citátů a musím říci, že za mě nejslabší. Většinu citátů jsem znala, grafické zpracování se mi líbilo nejméně.
Téma lásky.
Neurazí, nenadchne.