Mise Hygge přehled
Caroline Franc
Když musí Chloé, neohrožená válečná reportérka, odjet do malé pobřežní vesničky v Dánsku, která byla vyhodnocena jako nejšťastnější místo na světě, je vrcholně pobouřena. Má odejít do vyhnanství v zapadlé díře s nevyslovitelným jménem a zkoumat tam hygge? Když ji navíc šťastní lidé neskutečně deprimují? Tato mise, kterou považuje za trest, jí navždy změní život…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mise Hygge. Přihlašte se a napište ho.

Mě se to líbilo, oddechovka po všech detektivkách. Trochu jsem se naladila na vánoce a vloudila se mi do hlavy myšlenka navštívit Kodaň.

Taková oddechovka, která se čte rychle. Děj vcelku předvídatelný, a chvílemi mne kniha dost nudila. Nicméně myšlenka Hygge je moc hezká a proměna hlavní hrdinky z nesnesitelne na milou osobu se také povedla. Kéž by všichni nepříjemní a zlí lidé se takto dokázali změnit. Celkově knihu hodnotím jako lepší průměr.
Knižní novinky (28. týden)
08.07.2019
Kniha Mise Hygge v seznamech
v Mé knihovně | 99x |
A mě se to líbilo. Sice hodnocení tady všelijaké, ale za mě příjemná oddechovka a pár námětů, jak si zpříjemnit dlouhé večery. A o to tady jde