Mise ve vesmíru přehled

Mise ve vesmíru
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495188/mise-ve-vesmiru-mdd-495188.jpg 4 13 13

Mise na planetě série

Plukovník Carl Butler se po misi Cappě setkává se smíšeným přijetím. Pro některé je válečným hrdinou. Pro druhou polovinu Galaxie je vyvrhelem. Byl donucen jít do výslužby a přesídlil na Talcu IV, kde nyní zastává funkci v korporátní bezpečnosti a chrání hi-teh knowhow - alespoň tak to má v popisu práce. Až do hackerského útoku, po kterém jej společnost přeřadí na průmyslovou špionáž. Zjišťuje, že za tím bude patrně něco víc než pouhý hack. Butler možná přišel na stopu něčemu mnohem hlubšímu. Teď už nezbývá než doufat, že si nepodepsal rozsudek smrti.... celý text

Literatura světová Sci-fi
Vydáno: , Laser-books (Laser)

Spaceside, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mise ve vesmíru. Přihlašte se a napište ho.

Malarkey
včera 4 z 5

Pokračování Mise na planetě začíná přesně tam, kde první kniha skončila a drží si přesně ty kvality, které byste od ní očekávali. Zábavná sci-fi akčňárna, která, kdybyste v hlavní roli měli Arnolda Schwarzeneggera a vrátili byste se do zlatého věku kinematografie 80. a 90. let, tak byste si to na plátně dokonale užili. Zábavné, vtipné, sarkastické, ale i chytlavé. Nabízí se říct, že Mise ve vesmíru působí jako takový knižní blockbuster. Odpočinete si u toho a zároveň máte pocit, že nečtete nic špatného. Ve všech ohledech tedy spokojenost a už se těším na pokračování.

Marketplace
04.10.2024 5 z 5

Oba dva díly byly velmi čtivé. Plukovník Butler je fajn.

alzbeta4340
01.07.2023 5 z 5

Šikovně napsáno. Ze začátku si přijdou na své čtenáři detektivek, neb Carl pátrá v temných zákoutí korporátu. Ve druhé půli se najdou fanoušci military scén na jiných planetách. Já si pěkně užila s Carlem obojí. Doufám, že vyjde i další díl.

Kniha Mise ve vesmíru v seznamech

2021  75%Mise na planetě
2022  83%Mise ve vesmíru