Místa, kam se nechodí přehled
Jakub Venglář
Místa, kam se nechodí Dojděte si pro svůj kousek neznáma Kam až člověka může dovést touha bloudit a objevovat? Jak se nenechat zaskočit průšvihy a vypořádat se s kulturním šokem? Jaké to je doopravdy cestovat sám? Takové myšlenky mi obvykle táhnou hlavou, když strávím delší dobu na dostatečně zvláštních stezkách. Kromě mých úvah však v knížce najdete především spoustu zábavných příběhů z odlehlých horských údolí či zapadlých uliček – zkrátka z míst, kam se povětšinou moc nechodí, ale kde čekají ty nejznamenitější krásy i podivnosti našeho světa.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Místa, kam se nechodí. Přihlašte se a napište ho.
Výborná mozaika zajímavých příběhů z všemožných koutů světa, nádherných fotek a témat, které navádí k zamyšlení. Občas s nadsázkou a často s humorem. Neotřelé, neprofláklé a milé.
Pěkné čtení o místech kam se moc často nechodí. Se spoustou názorů autora souhlasím. Mám však jen menší zkušenost s cestou po Rumunsku a místními psy.
Už dlouho jsme nikam nevyrazili, tak trochu i závidím, ale vlastně nám ve stejné činnosti moc věcí nebrání.
Knižní novinky (38. týden)
13.09.2020
Kniha Místa, kam se nechodí v seznamech
Fajn čtení, tak trochu jiný cestopis, než které jsem zatím četla. Líbí se mi styl vyprávění příběhů i fotografie v knize.