Setkání za úsvitu přehled
Jennifer Blake (p)
Mistři meče série
Setkání za úsvitu je dalším příběhem z volně navazujícího cyklu Mistři meče.Lisette Moisantová se stala vdovou díky šermířskému umění Caida ONeilla, jednoho z legendárních mistrů meče. On zabil jejího odporného manžela v souboji. Ale nyní se stala loutkou v rukou intrikánů, kteří ji chtějí připravit nejen o majetek, ale i o život. A právě k Caidovi se Lisette obrátí o pomoc a jemu pocit viny nedovolí odmítnout. Jejich protivníci však roznesou pomluvu, že se oba spikli, aby zabili Lisettina manžela, ona že je ženou nízkých mravů a on sprostý vrah. Ve společnosti, kde je reputace vším, je toto obvinění může zruinovat. A jeho původce se nezastaví před ničím, dokud Lisette a Caid nezaplatí svými životy.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2006 , BaronetOriginální název:
Dawn Encounter, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Setkání za úsvitu. Přihlašte se a napište ho.
Tento druhý díl se mi sice líbil míň než první, ale také je to hezké čtení. Je tu více popsána etiketa chování tamější společnosti té doby, nesmyslná pravidla a ovlivnitelnost druhých. Nebojácná žena, i když tak ze začátku nevystupuje, si určitě získá váš obdiv. Taktéž i samotný hlavní hrdina - mistr meče.
Kniha Setkání za úsvitu v seznamech
2002 | Tygřice |
1995 | Královský svůdce |
2000 | Ďábelské svádění |
2003 | Láska v přestrojení |
1994 | Cesta za láskou |
Zajímavé pasáže střídají nudné myšlenky a opačně. Jsou tam fajn lidičky, je to celkem čtivé, ale... Zase to ale. Stále to není takové, že bych se nemohla odtrhnout a hltala příběh.