Mistrovství - Microsoft Windows 10 přehled
Ed Bott , Carl Siechert , Craig Stinson
Vše o Windows 10 v jedné knize Nahlédněte pod pokličku Windows 10 a seznamte se i s těmi nejvzdálenějšími zákoutími systému. Trojice zkušených autorů vás jednoduchou a přímočarou formou seznámí s poslední verzí nejrozšířenějšího desktopového operačního systému a naučí vás jej nejen efektivně používat, ale i nastavovat a spravovat, aniž byste museli být proškolenými profesionály. V knize najdete i celou řadu užitečných tipů z praxe.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mistrovství - Microsoft Windows 10. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Mistrovství - Microsoft Windows 10 v seznamech
Velmi praktická a obsáhlá příručka pro uživatele operačního sytému Windows 10. Přehledně krok za krokem se uživatel seznámí s funkcemi a změnami v oblasti prostředí Windows. Kniha není zaměřena jen pro ty, kteří mají zkušenosti se staršími verzemi OS, ale i pro nováčky, kteří (jestli ještě takoví existují) se s OS od Microsoft doposud nesetkali. Poslední a stručnější část knihy je zaměřena na "vyšší administrativu", ve které bych sice ocenil více informací a více prostoru pro daná témata, ale i tak - velmi dobrý počin pro správce k seznámení se základní problematikou.