Mladá můžeš být jen dvakrát přehled
Adena Halpern
Laskavý román o tom, že věk je jen číslo Ellie Jerome je sice 75 let, ale v srdci je stále mladou dívkou, která se nemůže smířit s tím, že ji okolí bere jako stařenku. Vždyť toho má tolik společného se svou devětadvacetiletou vnučkou Lucy!! Rozhodně mnohem více, než se svou upjatou dcerou, která terorizuje celou rodinu svými rozmary a mindráky. Při sfoukávání svíček na svém narozeninovém dortu si Ellie z celého srdce přeje být znovu alespoň na jeden den mladá. Jak se však říká, nikdy si nic nepřejte, mohlo by se vám to vyplnit… a třeba vám i změnit život.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mladá můžeš být jen dvakrát. Přihlašte se a napište ho.
Příběh byl sice nereálný, ale o to víc se mi líbil. Připadalo mi, jako kdybych byla v nějakém dokonalém světe bez problémů a tak trochu mě to donutilo uvědomit si a ocenit to, co mám (hlavně skvělou rodinu). Bylo to příjemné odpočinkové čtení.
Kniha Mladá můžeš být jen dvakrát v seznamech
Milá pohádka s životním poselstvím, že nikdy není pozdě na změnu, přináší příběh Ellie, která na jeden den omládne a společně se svou dcerou a přítelkyní Fridou si ujasní priority a změní své životy.